Welkom bij SuperSaaS

Hartelijk dank voor uw registratie bij SuperSaaS. Onderstaand vindt u enkele handige tips voor de inrichting van het systeem. Volgende week sturen we u ook nog extra informatie over de integratie in uw eigen website en de toepassing van het systeem in de dagelijkse praktijk. Eventueel kunt u deze tweede e-mail ook nu al bekijken.

De agenda uitproberen

De agenda ziet er voor u als beheerder anders uit dan voor gebruikers. Test het systeem daarom eerst zelf vanuit het perspectief van de gebruiker. Open daarvoor een andere browser, zodat u niet telkens opnieuw hoeft in te loggen. Verloopt alles naar wens? Dan is het goed. Meer informatie. Browsers

De toegang tot de agenda instellen

Proces Kies een goede balans tussen gebruiksgemak en functionaliteit. In principe hoeven gebruikers geen account aan te maken. Maar als u wél vraagt om een registratie, neemt ook de functionaliteit enorm toe. Denk onder andere aan het zelf wijzigen van afspraken en een overzicht van de transactiegeschiedenis. Er zijn twee verschillende toegangsinstellingen: de ene voor het registratieproces en de andere voor het maken van een afspraak. Op de pagina “Toegangsbeheer”, aan de rechterkant van uw “Dashboard pagina”, kunt u het registratieproces vormgeven en vindt u verschillende optionele beveiligingsinstellingen. Vervolgens kunt u via de knop “Configureren”, op het tabblad “Toegang”, aangeven of men direct de agenda te zien krijgt of eerst moet inloggen. Meer informatie.

Het uiterlijk van de agenda aanpassen

Uw SuperSaaS agenda is volledig aan te passen aan uw eigen huisstijl. Gebruik de knop “Configureren”, tabblad “Uiterlijk”, om de tekst boven de agenda, de kleuren van de agenda en inhoud van e-mailbevestigingen te wijzigen. Via de pagina “Layout Instellingen” aan de rechterkant van uw dashboard kunt u uw eigen logo toevoegen. Ook het webadres kunt u aanpassen zodat het uw eigen domeinnaam bevat. Meer informatie. Uiterlijk aanpassen

Het bevestigen van reserveringen

Bevestiging aanpassen U kunt afspraken automatisch per e-mail laten bevestigen, of die keuze overlaten aan gebruikers. Als er betaling of goedkeuring vereist is voor een afspraak, dan wordt de bevestiging pas verstuurd als de betaling binnen is, of als u goedkeuring heeft gegeven. Verder kunt u via “Configureren”, tabblad “Proces”, bevestigingen laten versturen bij wijzigingen, bijvoorbeeld als iemand van de wachtlijst geplaatst wordt op een beschikbare plek. Ook is het mogelijk om gebruikers ter herinnering een SMS of e-mail te sturen. U kunt van alle uitgaande berichten zelf een kopie ontvangen of eenmaal per dag een overzicht. Alle instellingen hiervoor vindt u via “Configureren”, tabblad “Proces”. Meer informatie.

Lees voor vragen over specifieke instellingen onze documentatie pagina. Vindt u daar niet wat u zoekt, gebruik dan het contactformulier op onze website of reply op deze e-mail.

Met vriendelijke groet,
namens het SuperSaaS team,

Kirsty Stephens
Manager Marketing & Customer Service

SuperSaaSman

Facebook   Twitter   Google+   SuperSaaS Blog

Bent u enthousiast over SuperSaaS?
Volg ons dan via sociale media om op de
hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen!