Welkom bij SuperSaaS

Hartelijk dank voor uw registratie bij SuperSaaS.

Mogelijk heeft u al rondgekeken in het systeem of misschien heeft u zelfs al een agenda gemaakt. Om u op weg te helpen kunt u hieronder wat belangrijke informatie lezen. U kunt ook een kijkje nemen op ons YouTube kanaal waar u video’s kan bekijken met voorbeelden en handige tips.

De agenda uitproberen

De agenda ziet er voor u als beheerder anders uit dan voor gebruikers. Test het systeem daarom eerst zelf vanuit het perspectief van de gebruiker. Het is handig om daarvoor een andere browser te gebruiken, zodat u niet telkens opnieuw hoeft in te loggen. De meeste browsers bieden ook een “privé modus” waarmee u pagina’s kunt bekijken alsof u niet bent ingelogd. Verloopt alles naar wens? Dan kunt u de agenda online beschikbaar te maken. Meer informatie.

Browsers

Toegang tot de agenda instellen

Kies een goede balans tussen gebruiksgemak en functionaliteit. In principe hoeven gebruikers geen account aan te maken, maar als u wél vraagt om een registratie, neemt ook de functionaliteit toe. Denk onder andere aan het zelf wijzigen van afspraken en een overzicht van de transactiegeschiedenis.

Er zijn twee verschillende toegangsinstellingen: de ene voor het registratieproces en de andere voor het maken van een afspraak. Op de pagina Toegangsbeheer, aan de rechterkant van uw Dashboard pagina, kunt u het registratieproces vormgeven en vindt u verschillende optionele beveiligingsinstellingen. Vervolgens kunt u via de knop Configureren, op het tabblad Toegang, aangeven of men direct de agenda te zien krijgt of eerst moet inloggen. Lees meer over alle mogelijkheden bij de documentatie over toegangsbeheer.

Reserveringsproces

Het reserveringsproces vormgeven

Gebruik het stroomdiagram boven aan het tabblad Proces om uw boekingsproces te visualiseren. U kunt hier ook verschillende opties instellen of toevoegen zoals bijvoorbeeld:

U kunt afspraken automatisch per e-mail laten bevestigen, of die keuze overlaten aan gebruikers. Als er betaling of goedkeuring vereist is voor een afspraak, dan wordt de bevestiging pas verstuurd als de betaling binnen is, of als u goedkeuring heeft gegeven. Verder kunt u via Configureren, tabblad Proces, bevestigingen laten versturen bij wijzigingen, bijvoorbeeld als iemand van de wachtlijst geplaatst wordt op een beschikbare plek. Ook is het mogelijk om gebruikers ter herinnering een SMS of e-mail te sturen. U kunt van alle uitgaande berichten zelf een kopie ontvangen of eenmaal per dag een overzicht.

Al deze opties zijn te vinden op het tabblad Proces. Voor meer instelbare instellingen over automatische bevestigingen en herinneringen verwijzen wij u naar onze documentatie over het reserveringsproces.

Reserveringsproces

Het uiterlijk van uw agenda aanpassen

Uw SuperSaaS agenda is volledig aan te passen aan uw eigen huisstijl. Gebruik de knop Configureren, via het tabblad Uiterlijk, om de tekst boven de agenda, de kleuren van de agenda en inhoud van e-mailbevestigingen te wijzigen. Via de pagina Layout Instellingen aan de rechterkant van uw dashboard kunt u uw eigen logo toevoegen. Ook het webadres kunt u aanpassen zodat het uw eigen domeinnaam bevat. Een volledig overzicht van mogelijkheden vindt u in onze documentatie over uiterlijk.

Uiterlijk aanpassen

Lees voor vragen over specifieke instellingen onze documentatie. Vindt u daar niet wat u zoekt, gebruik dan het contactformulier op onze website of stuur een antwoord op deze e-mail. Volgende week sturen we u ook nog extra informatie over de integratie in uw eigen website en de toepassing van het systeem in de dagelijkse praktijk. Eventueel kunt u deze tweede e-mail ook nu al bekijken.

Met vriendelijke groet,
het SuperSaaS team

Facebook   Twitter   SuperSaaS Blog

Bent u enthousiast over SuperSaaS?
Volg ons via social media om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen