Afdrukken

Het reserveringsproces vormgeven

Het reserveringsproces voor gebruikers van uw agenda is volledig flexibel aan te passen. U kunt specificeren welke informatie gebruikers dienen in te voeren bij het maken van een afspraak en welke stappen ze hiervoor moeten doorlopen. Met specifieke beperkingen kunt u precies instellen hoe de agenda zich dient te gedragen en wat gebruikers wel en niet mogen doen.

Afspraakgegevens verzamelen

Naast de standaard reserveringsvelden zijn er aanpasbare reserveringsvelden beschikbaar om reserveringsgegevens vast te leggen.

Het reserveringsproces aanpassen

Mogen gebruikers herhalende reserveringen maken? Is betaling of goedkeuring vereist voor het maken van een afspraak? Moeten nieuwe afspraken bevestigd worden? Naar wie? En wilt u ook nog een herinnering sturen? Iedere stap in het reserveringsproces is aan te passen.

Limieten instellen

Door beperkingen in te stellen kunt u het gedrag van de agenda en gebruikers in goede banen leiden. Zo kunt u bijvoorbeeld precies instellen hoe en wanneer reserveringen gemaakt mogen worden.

Eigen formulieren toevoegen

Als u meer aanpasbare velden nodig heeft om reserveringsdetails vast te leggen, dan kunt u een formulier toevoegen aan het reserveringsproces. Een formulier kan ook toegevoegd worden aan het registratieproces of kan losstaand gebruikt worden, bijvoorbeeld als contactformulier op uw website.