Support
Documentatie

Het reserveringsproces vormgeven

Het reserveringsproces voor gebruikers van uw agenda is zeer flexibel aan te passen. U kunt opgeven welke informatie gebruikers in moeten voeren bij het maken van een afspraak en welke stappen ze hiervoor moeten doorlopen. Er kunnen ook beperking worden ingesteld op de termijn waarin gebruikers hun afspraken mogen maken of wijzigen.

Afspraakgegevens verzamelen

Naast de standaard invulvelden, zoals naam en e-mail, kunt u zelf velden toevoegen om informatie te verzamelen van de gebruiker.

Het reserveringsproces aanpassen

Mogen gebruikers herhalende reserveringen maken? Is betaling of goedkeuring vereist voor het maken van een afspraak? Moeten nieuwe afspraken bevestigd worden? Naar wie? Iedere stap in het reserveringsproces is aan te passen.

Beperkingen instellen

Door beperkingen in te stellen kunt u het gedrag van de agenda en gebruikers in goede banen leiden. Zo kunt u bijvoorbeeld instellen binnen welke termijn een afspraak geannuleerd mag worden.

Eigen formulieren toevoegen

Als u meer informatie wilt verzamelen dan mogelijk is met de standaardvelden, dan kunt u dit doen door een formulier toe te voegen aan het registratie- of reserveringsproces. Het is hiermee ook mogelijk om bestanden te uploaden. U kunt een formulier ook losstaand gebruiken, bijvoorbeeld door het te gebruiken als contactformulier op uw website.

Agenda’s combineren

Eén van de krachtigste mogelijkheden van SuperSaaS is dat agenda’s met elkaar gecombineerd kunnen worden. Op die manier kunnen zeer ingewikkelde toepassingen ondersteund worden.