Afdrukken

Betaling toevoegen aan uw agenda

Als de diensten of middelen die uw klanten reserveren betaling vereisen, dan heeft u waarschijnlijk de intentie om prijzen te tonen bij het maken van een reservering. Wellicht wilt u ook de betalingstransactie als onderdeel van het reserveringsproces instellen. SuperSaaS biedt verschillende betaalopties, variërend van het tonen van prijzen tot het verzamelen van creditcardgegevens, betalingen via Mollie (iDeal) of PayPal of door gebruik te maken van ons kredietsysteem. Daarnaast kunt u werken met verschillende vormen van kortingen en vouchers.

Prijzen instellen

Los van of u betaling vraagt bij het maken van een reservering of klanten vraagt om later te betalen, wilt u waarschijnlijk de prijzen van de diensten of middelen tonen. U kunt vaste prijzen instellen of via de prijsregels een prijs berekenen op basis van criteria zoals de lengte van een afspraak of de dag en tijd van de week.

Handmatige betaling

Er zijn twee manieren van handmatig afrekenen: eentje voor creditcards en eentje voor overschrijven, Tikkie of contant. Ook als u ter plaatse om betaling vraagt, wilt u wellicht creditcardgegevens verzamelen als ‘onderpand’ of vooraf alvast een factuur aanmaken.

Betaling via PayPal, iDeal of credit card instellen

Om uw klanten online te laten betalen op het moment dat ze een reservering bij u maken, kunt u gebruik maken van ons geïntegreerde betaalsysteem. U kunt kiezen tussen Mollie (iDeal) of PayPal, of uw klanten beide opties aanbieden. Uw klanten hoeven zelf niet over een PayPal-account te beschikken om via PayPal af te rekenen. Ze kunnen betalen via hun creditcard of bankrekening.

Het krediet systeem

Als u klanten liever laat betalen met krediet, wat ze van u krijgen of kopen via een online winkel in uw SuperSaaS account, dan kan dit ook. Als het krediet als valuta wordt getoond, dan kunnen ze zelfs met een combinatie van creditcard en krediet betalen.

Kortingen en vouchers

Los van deze betaalopties zijn er verschillende manieren waarop u kortingen kan aanbieden. Deze variëren van eenmalige kortingen tot klant gebonden kortingen en het accepteren van coupons als onderdeel van een promotionele actie. Door gebruik te maken van de prijsregels kunt u verschillende tijdsgebonden kortingen instellen, zoals een weekend of seizoensgebonden korting. Verder kunt u krediet pakketten verkopen voor een lagere prijs, wat handig kan zijn met het oog op klantloyaliteit.

Geavanceerde prijsstelling

Met prijsregels kunt u de prijs van afspraken laten afhangen van specifieke condities. Hiermee kunt u bijvoorbeeld bereiken dat prijzen variëren met de beschikbare ruimte of met de dag van de week.