Support
Documentatie

Het dagelijks gebruik van uw SuperSaaS agenda

Deze sectie legt uit hoe u uw SuperSaaS agenda dagelijks beheert. Ondanks de vele mogelijke toepassingen en procesvariaties stippen we een aantal veelvoorkomende operationele processen aan die voor het merendeel van onze klanten relevant zullen zijn.

Beheer van afspraken en klanten

Uw dagelijkse interactie met SuperSaaS zal voornamelijk via de Beheersectie van uw agenda(’s) verlopen. Hier kunt u reserveringen bekijken en indien relevant, reserveringen goedkeuren of afwijzen. Verschillende standaard rapportages zijn beschikbaar om u inzicht te geven in het gebruik en de bezettingsgraad van uw agenda.

Via Gebruikerbeheer heeft u inzicht in alle gebruikers. Via deze pagina kunt u ook namens gebruikers handelen. Het importeren en exporteren van gebruikers kan via Importeren en Exporteren.

Beheer van betalingen

Afhankelijk van het type betaling dat u heeft ingesteld – handmatig, online en/of krediet – zijn er verschillende opties beschikbaar om betalingen te beheren en uitzonderingen of restituties af te handelen.

Werken met formulieren

U kunt Formulieren toevoegen aan het registratieproces en/of het reserveringsproces om additionele gegevens vast te leggen. De ingevulde formulieren zijn eenvoudig te bekijken. Zodra u ze heeft verwerkt kunt u de formulieren weer verwijderen of ze bewaren. De data van formulieren kan worden gedownload zodat u deze in een ander programma, zoals een CRM-systeem in kunt laden.

Synchroniseren met andere kalenders

Los van SuperSaaS werkt u hoogstwaarschijnlijk met een andere agenda om uw persoonlijke of werk gerelateerde afspraken in vast te leggen. Er zijn twee manieren waarop u informatie uit ‘synchroniseren’ tussen uw SuperSaaS agenda en een andere agenda zoals Google Agenda of Outlook.

SuperSaaS gebruiken op mobiele apparaten

Als uw klanten een SuperSaaS agenda bezoeken via hun mobiele telefoon of een tablet, toont het systeem automatisch een geoptimaliseerde versie voor deze apparaten. U hoeft hiervoor geen instellingen te wijzigen. Deze mobiele versie kan desgewenst echter vervangen worden door de desktop versie en vice versa. Als u SuperSaaS regelmatig bezoekt vanaf een mobiel apparaat, wilt u wellicht een icoon het toegangsscherm van uw mobiele telefoon installeren zodat u altijd eenvoudig toegang heeft tot uw agenda.

SuperSaaS voor commerciële doeleinden

Als u SuperSaaS voor commerciële doeleinden gebruikt, geeft deze pagina u wat simpele tips en suggesties om het meeste uit uw systeem te halen.

Tips

Onze documentatie is er op gericht voor de meeste mensen van toepassing te zijn. In deze sectie zullen we echter een aantal mogelijke, meer specifieke aanvullingen op uw agendaproces bespreken. Uw specifieke workflow kan zo nóg beter worden.