Wat vinden klanten van SuperSaaS?

Sommige van de e-mails en reviews die we van klanten ontvangen maken ons bijna aan het blozen. Hier volgt een bescheiden selectie.

Prima product. We hebben er erg veel profijt van. Er zijn genoeg, maar niet teveel, variabelen om het reserveringssysteem te configureren. We kunnen alle soorten reserveringen en activiteiten kwijt. Een verrijking voor onze tennisinitiatief.

Otto Soede, eigenaar en initiatiefnemer Tennis op Kop van Zuid

De beste pakketoplossing die ik ken… Als je een online-reserveringssysteem zoekt dan is SuperSaaS je oplossing. Volgens mij wordt er met SuperSaaS een perfecte balans gevonden tussen uitgebreidheid en bruikbaarheid.

Bob Matthyssens, zaakvoerder Kayempeh bvba

Superhandig en zorgt voor nieuwe klanten Voor mijn schoonheidssalon heb ik een aantal jaren gebruik gemaakt van de online agenda van SuperSaaS. Ik heb er al heel wat nieuwe klanten aan te danken, het is zo eenvoudig om achter de pc een afspraak te maken. De klantenservice is erg vriendelijk en kundig. Wat mij betreft echt een aanrader!!

Edith Hammenga, (voormalig) eigenaresse schoonheidssalon

Erg stabiel, uitgebreid, gebruikersvriendelijk en goed geprijsd Aanrader dit pakket, we gebruiken het al jaren voor het parkeerplaatsen-reserveringssysteem van de VVE

Dhr. Beentjes, vrijwilliger VvE

Super!! Zelfs voor niet programmeurs of website bouwer is dit systeem goed op te zetten. Heb het naar alle tevredenheid op mijn website staan, waar de klant zelf vrijgezellenfeestjes kan boeken en betalen. De online support overtreft alles kreeg binnen een aantal uur antwoord zelfs buiten kantoor uren!!

Jasper Boekbinder, eigenaar vrijgezellenfeestoplocatie.nl

Binnen 5 minuten hadden we een reserveringssysteem online! Binnen een uur hadden we het ingericht en werkend. Dit platform moet je zeker eens bekijken als je behoefte hebt aan het eenvoudig snel en customizable online krijgen van een reserveringssysteem. Voor de prijs van nog geen kop koffie per week ben je klaar!

David Donkers, webmaster / ICT-medewerker OBS De Koekoek

Ideale online agenda voor onderhoud Ik werk al jaren met supersaas. Voor een klein bedrag kunnen mijn klanten nu zelf een afspraak maken voor het onderhoud aan hun ketel of geiser. Je merkt dat de klanten over het algemeen ‘s avonds een afspraak maken. Dan is ons kantoor dicht. De klant wordt toch geholpen.

J. van Stalle, eigenaar Kiroda onderhoud en installatie techniek

Duidelijk en snel antwoord Keurige service, duidelijke en snelle reacties op vragen. Zodra het systeem werkend is een ideaal reserveringssysteem.

Olav Pranger, eigenaar Get Healthy

Super Sinds een paar weken gebruikt de Zorgcoöperatie Schaijk de SuperSaaS agenda en ik kan zeggen het werkt super. Eenvoudig en duidelijk. Een aanbeveling voor iedereen.

Hans Bink, secretaris Zorgcoöperatie Schaijk

Duimen omhoog

SuperSaaS in het nieuws

Nominatie Sprout Challenger 50 2013 – de vijftig meest uitdagende ondernemers van Nederland

Sprout.nl

SuperSaaS koppelt veelzijdigheid aan flexibiliteit

Cloudtools.nl

Winnaar in de categorie: Best Application UIs

Jakob Nielsen
Nielsen Norman Group

Best Web Tool award

WHS Best Web Tool

Tevreden klanten

 • Logo Filmhuis Zevenaar
 • Logo Fitscool
 • Logo iPhone Repair Service
 • Logo Formido
 • Logo Amsterdam
 • Logo Park Tennis
 • Logo Rijschool Verhage
 • Logo ROC Menso Alto
 • Logo Surf Zandvoort
 • Logo Twentse Golf Academy
 • Logo Preventiekompas
 • Logo Aerofitt

…en nog veel meer

Alle quotes en namen van klanten zijn geplaatst met expliciete toestemming. Mocht u hier ook genoemd willen worden dan horen we dat graag van u via .