Over SuperSaaS

Techniek geeft mensen de vrijheid om hun omgeving zelf vorm te geven. Dat vinden we mooi. Wij willen de tools bouwen die dat mogelijk maken.

Software waarmee u uit de voeten kunt

SuperSaaS maakt internettoepassingen die goedkoop en makkelijk te gebruiken zijn met een gewone internet browser. Iedereen wil graag voor software die eenvoudig te bedienen is, maar u heeft er niets aan als de software zo simpel is dat u er niet mee kunt doen wat u wilt. Ons doel is om software te maken die zeer flexibel is en toch eenvoudig blijft in het gebruik. Zodat de software voor u werkt en u meer tijd over heeft voor uw klanten of voor uzelf.

Het “supermarktmodel” voor online software

Inbussleutel

We vergelijken onszelf graag met IKEA: Goede ontwerpen die door hun flexibiliteit geschikt zijn voor heel veel mensen. En de prijs kan laag blijven doordat de klant het product zelf in elkaar zet.

We ontwerpen de software zo, dat u het zelf kunt opzetten en instellen. We bieden de features waarmee de meeste mensen uit de voeten kunnen en we voegen bewust geen gespecialiseerde features toe die maar een enkeling nodig heeft. Hierdoor kunnen we complexiteit vermijden en de kosten laag houden. Daarbij bieden we voldoende manieren om het systeem te koppelen aan andere diensten of aan uw eigen software als u toch iets bijzonders nodig heeft. Wij noemen dat het Supermarkt-model voor Software as a Service, oftewel SuperSaaS.

Werken bij SuperSaaS

Interesse in een baan bij een internationaal snel groeiend bedrijf? Zie de Engelstalige site voor informatie over vacatures bij SuperSaaS.

Bedrijfsinformatie

SuperSaaS werd in 2007 in Amsterdam opgericht en nog steeds vindt hier de ontwikkeling plaats. In 2008 werden we uitgeroepen tot één van de 10 meest gebruikersvriendelijke sites ter wereld en kwam de groei in een versnelling. Inmiddels zijn er in 10 landen lokale support-organisaties die in 12 talen ondersteuning bieden. U kunt ons bereiken via het contactformulier of met de onderstaande informatie:

SuperSaaS kantoor aan de Keizersgracht
SuperSaaS

SuperSaaS B.V.
Vijzelstraat 68
1017 HL Amsterdam

E-mail:

BTW nr.: NL851261474B01
KvK Amsterdam nr.: 54329779