Over SuperSaaS

Techniek geeft mensen de vrijheid om hun omgeving zelf vorm te geven. Dat vinden we mooi. Wij willen de tools bouwen die dat mogelijk maken.

Software waarmee u uit de voeten kunt

SuperSaaS maakt internettoepassingen die goedkoop en makkelijk in gebruik zijn en draaien op een gewone internet browser. Iedereen heeft een voorkeur voor software die eenvoudig te bedienen is, maar u heeft er niets aan als de software zo simpel is dat u er niet mee kunt doen wat u wilt. Ons doel is om software te maken die zeer flexibel is en toch eenvoudig blijft in het gebruik. Zodat u de software kunt laten doen wat u wilt en u meer tijd over heeft voor uw klanten of voor uzelf.

Het “supermarkt-model” voor online software

Allen Key

SuperSaaS is uitgeroepen tot één van de 10
meest gebruikersvriendelijke sites ter wereld

We vergelijken onszelf graag met IKEA: Goede ontwerpen die door hun flexibiliteit geschikt zijn voor heel veel mensen. En de prijs kan laag blijven doordat de klant het product zelf in elkaar zet.

We bieden de features waarmee de meeste mensen uit de voeten kunnen. We voegen bewust geen gespecialiseerde features toe die maar een enkeling nodig heeft. Hierdoor kunnen we complexiteit vermijden en de kosten laag houden. Daarbij bieden we voldoende manieren om het systeem te koppelen aan andere diensten of aan uw eigen software als u toch iets bijzonders nodig heeft. We ontwerpen de software zo, dat u het zelf kunt opzetten en instellen. Wij noemen dat het Supermarkt-model voor Software as a Service, oftewel SuperSaaS.

Werken bij SuperSaaS

Interesse in een baan bij een internationaal snel groeiend bedrijf? Op dit moment zijn we op zoek naar een top-tier Ruby / JavaScript developer die het mooi vindt zich te verdiepen in de laatste ontwikkelingen op softwaregebied. Achter SuperSaaS schuilt een passie voor slimme software. Daarom vind je achter de schermen een state of the art ontwikkelomgeving. Zie de Engelstalige site voor informatie over vacatures bij SuperSaaS.

Bedrijfsinformatie

SuperSaaS werd in 2007 in Amsterdam opgericht en nog steeds vindt hier de ontwikkeling plaats. Inmiddels zijn er in 8 landen lokale support-organisaties die in 11 talen ondersteuning bieden. U kunt ons bereiken via het contactformulier of met de onderstaande informatie:

SuperSaaS kantoor aan de Keizersgracht
SuperSaaS Logo

SuperSaaS B.V.
Keizersgracht 639
1017 DT Amsterdam
E-mail:

BTW nr.: NL851261474B01
KvK Amsterdam nr.: 54329779