Support
Documentatie

Aanpassen van het uiterlijk van de agenda

SuperSaaS biedt u een grote hoeveelheid opties om het uiterlijk van uw agenda aan te passen aan uw specifieke wensen. Naast het formaat van de agenda kunt u ook de kleuren en de inhoud van berichten in het systeem of automatische bevestigingen aanpassen.

Een aantal instellingen heeft betrekking op individuele agenda’s en andere instellingen gelden voor alle agenda’s in een account. In deze sectie worden zowel agenda-instellingen als accountinstellingen besproken. Als instellingen betrekking hebben op de gehele account, dan wordt dit duidelijk aangegeven.

Afmetingen en overzichten aanpassen

Een agenda heeft verschillende beschikbare overzichten, die de agenda op een andere manier presenteren, zoals een overzicht per dag, per week of maand, of als een lijst van beschikbare ruimtes. U kunt instellen welke overzichten beschikbaar moeten zijn voor de eindgebruiker en verschillende instellingen aanpassen zoals het formaat van een overzicht.

Teksten op het scherm aanpassen

Veel van de door het systeem getoonde tekst in het registratie- of reserveringsproces kan worden aangepast of vervangen worden door uw eigen tekst. Bijna alle berichten kunnen zogeheten ‘autotekst’ bevatten. Autoteksten zijn speciale woorden die op het moment dat het bericht gegenereerd wordt worden vervangen door iets anders.

E-mail berichten aanpassen

De e-mail en sms-berichten die door het systeem gegenereerd worden als onderdeel van het reserveringsproces kunnen worden aangepast of vervangen door uw eigen berichten. Hetzelfde geldt voor herinnerings- en follow-up berichten.

De kleuren van de agenda aanpassen

Het uiterlijk van een agenda en de vormgeving van de overkoepelende gebruikersinterface kunnen afzonderlijk worden ingesteld. U kunt de kleuren van de agenda aanpassen door een ander kleurthema te selecteren of zelf een kleur te kiezen voor de verschillende elementen van de kalender. Op accountniveau kunt u de kleuren van de gebruikersinterface aanpassen. Ook is het mogelijk om op accountniveau het uiterlijk van de kop en de voet van de agenda in te stellen.

Agenda onder eigen domeinnaam

Als u een eigen domeinnaam heeft kunnen uw gebruikers de agenda daarop kunnen bijvoorbeeld bereiken op een adres als agenda.mijnbedrijf.nl. De links in de bevestigingsberichten van uw agenda zullen ook deze domeinnaam gebruiken zodat gebruikers kunnen zien dat de agenda bij uw organisatie hoort.

Algemene instellingen

Op accountniveau kunt u de standaard notatie van dag en tijd aanpassen. Ook zijn er instellingen voor verschillende tijdzones en talen beschikbaar. Verder kunt u zelfs de termen die het systeem gebruikt om te verwijzen naar gebruikers aanpassen naar een term die voor u van toepassing is, zoals ‘studenten’.