Documentatie
Afdrukken

Aanpassen van het uiterlijk van de agenda

SuperSaaS biedt u een grote hoeveelheid opties om het uiterlijk van uw agenda aan te passen aan uw specifieke wensen. Naast het formaat van de agenda kunt u ook de kleuren en de inhoud van berichten in het systeem of automatische bevestigingen aanpassen.

Een aantal instellingen heeft betrekking op individuele agenda’s en andere instellingen gelden voor alle agenda’s in een account. In deze sectie worden zowel agenda-instellingen als accountinstellingen besproken. Als instellingen betrekking hebben op de gehele account, dan wordt dit duidelijk aangegeven.

Afmetingen en overzichten aanpassen

Een agenda heeft verschillende beschikbare overzichten, die de agenda op een andere manier presenteren, zoals een overzicht per dag, per week of maand, of als een lijst van beschikbare ruimtes. U kunt instellen welke overzichten beschikbaar moeten zijn voor de eindgebruiker en verschillende instellingen aanpassen zoals het formaat van een overzicht.

Berichten en notificaties aanpassen

De meeste door het systeem gegenereerde berichten die onderdeel uitmaken van het registratie-, reserverings- of betalingsproces, kunnen vervangen worden door uw eigen berichten. Hetzelfde geldt voor de tekst van e-mail en SMS-notificaties en herinneringen. Bijna alle berichten kunnen zogeheten ‘autotekst’ bevatten. Autoteksten zijn speciale woorden die op het moment dat het bericht gegenereerd wordt worden vervangen door iets anders.

De kleuren van de agenda aanpassen

Het uiterlijk van een agenda en de vormgeving van de overkoepelende gebruikersinterface kunnen afzonderlijk worden ingesteld. U kunt de kleuren van de agenda aanpassen door een ander kleurthema te selecteren of zelf een kleur te kiezen voor de verschillende elementen van de kalender. Op accountniveau kunt u de kleuren van de gebruikersinterface aanpassen. Ook is het mogelijk om op accountniveau het uiterlijk van de kop en de voet van de agenda in te stellen.

Algemene instellingen

Op accountniveau kunt u de standaard notatie van dag en tijd aanpassen. Ook zijn er instellingen voor verschillende tijdzones en talen beschikbaar. Verder kunt u zelfs de termen die het systeem gebruikt om te verwijzen naar gebruikers aanpassen naar een term die voor u van toepassing is, zoals ‘studenten’.