Support
Documentatie

Een link naar SuperSaaS op uw eigen website zetten

Als u een eigen website heeft, dan kunt u daar een link aan toe voegen of dit laten doen door degene die de site onderhoudt.

Kies een agenda:
U kunt bijvoorbeeld een eenvoudige HTML-link maken, zoals deze: Reserveer nu! <a href="https://www.supersaas.nl/schedule/demonstratie/Therapeut">Reserveer nu!</a>
Of u kunt in plaats daarvan een knop met een plaatje gebruiken, zoals deze: Boek nu Meer… <a href="https://www.supersaas.nl/schedule/demonstratie/Therapeut">
  <img src="//static.supersaas.net/nl/but/boek_nu_rood.png" alt="Boek nu">
</a>
Deze handleiding kan de juiste HTML-code voor uw agenda tonen als u inlogt.
Button of link naar de agenda

U kunt de juiste link naar uw agenda vinden op de configuratiepagina, tabje “Overzicht”. Als u wilt, kunt u één van deze voorbeeldknoppen kopiëren naar uw eigen site. Het is ook mogelijk om uw eigen knop te maken met de knoppenconfigurator

Datum en schermkeuze voorselecteren

Normaal gesproken wordt de kalender weergegeven op de datum van vandaag met de schermkeuze (dag/week/maand/etc.) die u heeft ingesteld op het tabje “Uiterlijk”. Als u een begindatum heeft opgegeven op de pagina Openingstijden dan start de agenda op die dag, tenzij die datum al gepasseerd is. U kunt een link ook zo aanpassen dat gebruikers op een specifieke datum terecht komen, en in het overzicht van uw keuze. Dit doet u door de datum aan de link toe te voegen met de woorden day, month en year. Om bijvoorbeeld mensen te laten reserveren voor een kerstfeestje zou u iets dergelijks op uw site kunnen zetten:

<a href="https://supersaas.nl/schedule/demo/Kerstfeest?day=24&month=12">Maak een reservering</a>

U kunt ook linkjes plaatsen in de witte ruimte boven de kalender. Dat is handig als u meer dan één agenda heeft, zodat mensen makkelijk van de ene naar de andere kunnen. Via Configureren > Uiterlijk kunt u de URL plakken in het tekstveld met de titel Tekst voor het witte gedeelte boven de agenda. Selecteer de HTML-knop (< >). Plak de links in de pop-up en klik op OK, gevolgd door Wijzigingen opslaan.

Gebruik links om tussen verschillende agenda’s te navigeren

Het standaard overzicht dat voor uw gebruikers zichtbaar is – dag, week of maand – kan veranderd worden via URL-parameters:

Klik hier om naar de Vergaderzaal demo, te gaan met Zaal 1 voorgeselecteerd
[https://www.supersaas.nl/schedule/demonstratie/Vergaderzalen/Zaal_1?view=month]

Om pagina’s met overzichten, zoals het Beschikbaarheidsoverzicht compacter (of langer) te maken, is er een per_page parameter waarmee u het aantal items per pagina in kunt stellen:

https://www.supersaas.nl/schedule/demonstratie/Fitness_club?view=free&per_page=5
Stel het aantal items per pagina in