Support
Documentatie

Een SuperSaaS-agenda toevoegen aan uw business en sociale media-kanalen

Veel websites en sociale media-kanalen bieden de mogelijkheid om direct vanuit uw profiel te linken naar uw SuperSaaS-agenda. Uw bezoekers worden direct doorgestuurd naar uw agenda wanneer ze op de link klikken. In onderstaande handleidingen leggen wij uit hoe u dit kunt toevoegen op uw verschillende sociale media-pagina’s.

Link in een Instagram-bio plaatsen

Als u een Facebook Business account heeft, dan kunt u een ‘Nu Boeken’ knop toevoegen aan uw Facebook of Instagram-account zoals uitgelegd op de Facebook integratie pagina. Een andere manier is om een link in de biografie op Instagram te zetten. Dit kan eenvoudig door in uw account te klikken op de knop ‘Profiel bewerken’. Vul daarna bij ‘Website’ de link in van uw SuperSaaS agenda.

Op Instagram kunt u overigens maar één link toevoegen in de biografie, maar om uw bedrijf te laten groeien kan het best handig zijn om meerdere links te gebruiken. Tegenwoordig zijn er verschillende tools waarmee u dit kunt oplossen, waarvan Linktree de bekendste is. Linktree maakt het mogelijk een URL aan te maken die verwijst naar andere links. Door deze persoonlijke Linktree URL in de biografie van het Instagram-account zetten kunt u, met een kleine omweg, alsnog meerdere links op uw Instagrampagina plaatsen.

Linktree