De online afspraken agenda voor personal trainers

Ervaar zelf waarom duizenden personal trainers wereldwijd SuperSaaS gebruiken als online afsprakensysteem voor personal training sessies.

Begin vandaag nog met het inrichten van uw eigen boekingssysteem in onze gratis versie

Maak een gratis account Geen betalingsgegevens nodig.
De gratis versie blijft altijd gratis.

Met een online afsprakensysteem bespaar je tijd aan de planning van personal training sessies

Geen stress en gedoe meer door gebruik te maken van automatische planningssoftware. Laat uw klanten zelf hun een-op-een afspraken maken of hun plekje voor de groepslessen reserveren. Met de geïntegreerde betalingsmogelijkheden kunnen uw klanten direct of achteraf afrekenen voor de afspraken die ze maken. Stel gepersonaliseerde bevestigings- en herinneringsberichten op zodat klanten nooit meer een personal training sessie vergeten.

Automatiseer de planning en inschrijving voor personal training sessies

KostenbesparendPast binnen elk budget

Met de gratis variant van SuperSaaS kunt u gelijk aan de slag en u heeft al een abonnement vanaf €7 per maand

Flexibele bevestigingenAutomatische berichten

U kunt het systeem automatisch herinneringsberichten laten versturen om no-shows te voorkomen

Website integratieOok op uw eigen website

U kunt boekingen ontvangen via de agenda pagina of de agenda integreren op uw eigen website of Facebook-pagina

SynchronisatieSynchroniseer uw agenda

Koppel de agenda met bijvoorbeeld uw Google Agenda zodat u geen boekingen zal krijgen tijdens uw persoonlijke afspraken

Met een online agenda wordt het plannen van personal training sessies een fluitje van een cent

 • Verschillende betalingsmogelijkheden: U kunt uw gebruikers direct of achteraf laten afrekenen en u kunt kortingsbonnen toevoegen om nieuwe klanten te trekken.
 • Verstuur follow-up berichten: Laat het systeem na elke afspraak automatisch een follow-up bericht versturen met extra informatie of een trainingsplan.
 • Biedt extra mogelijkheden aan: Voeg een keuzemenu toe met extra opties zoals een persoonlijk voedingsschema die uw klanten ook kunnen kopen voor een hogere omzet.
 • Gemakkelijk klantbeheer: U kunt de afspraken van al uw gebruikers bijhouden en notities toevoegen om bijvoorbeeld de voortgang vast te leggen.
 • Herhaalafspraken: Maak het uw gebruikers gemakkelijk om met 1 klik afspraken te laten herhalen en direct af te rekenen voor de hele reeks.
 • Altijd op de hoogte: Ontvang een bericht via SMS of e-mail zodra er een nieuwe afspraak gemaakt is, als een afspraak gewijzigd is of als een formulier is ingevuld.
Maak uw account aan
Geen betaalgegevens nodig. De gratis versie blijft altijd gratis.
Online agenda software voor personal trainers
Online agenda app personal trainers
afsprakensysteem personal trainer
Afsprakensysteem voor een-op-een trainingssessies
Groepslessen online reserveren
Groepslessen online reserveren
Agenda voor personal training sessies
Online agenda voor personal training sessies
 • Verzamel alle nodige informatie Voeg een formulier toe zodat uw klanten extra gegevens kunnen invullen zoals hun doelstellingen of speciale wensen.
 • Uw eigen stijl Voeg uw eigen logo toe, pas de kleuren van het systeem aan stuur uw klanten door naar uw eigen website zodra ze een reservering hebben gemaakt.
 • Gemakkelijk uit te breiden De agenda is eenvoudig te koppelen met andere handige software zoals MailChimp, Invoice Ninja, Google Analytics en nog veel meer.
 • Altijd bereikbaar Het reserveringssysteem is toegankelijk via het internet op mobiel, tablet, laptop en computer zodat u en uw klanten altijd de agenda kunnen inzien.
 • Gebruikersgroepen Maak gebruikersgroepen aan om bepaalde gebruikers toegang te geven tot bepaalde agenda’s. Handig als u bijvoorbeeld verschillende lessen aanbiedt.
 • SuperSaaS groeit met u mee U kunt meerdere agenda’s toevoegen voor specifieke lessen, trainers of locaties als uw eigen aanbod groeit.
Probeer nu

Wat onze klanten over ons zeggen

Portret vrouw Portret man Portret vrouw Portret man

Keurige service, duidelijke en snelle reacties op vragen. Zodra het systeem werkend is een ideaal reserveringssysteem.

Olav Pranger, eigenaar Get Healthy

Als je een online-reserveringssysteem zoekt dan is SuperSaaS je oplossing. Volgens mij wordt er met SuperSaaS een perfecte balans gevonden tussen uitgebreidheid en bruikbaarheid.

Bob Matthyssens, zaakvoerder Kayempeh bvba

Voor mijn schoonheidssalon heb ik een aantal jaren gebruik gemaakt van de online agenda van SuperSaaS. Ik heb er al heel wat nieuwe klanten aan te danken, het is zo eenvoudig om achter de pc een afspraak te maken. De klantenservice is erg vriendelijk en kundig. Wat mij betreft echt een aanrader!!

Edith Hammenga, (voormalig) eigenaresse schoonheidssalon