Afdrukken

SuperSaaS binnen een venster op uw eigen site laten zien

Als u meer controle nodig heeft over het uiterlijk van de pagina dan beschikbaar is via de instellingen dan kunt u de agenda binnen een venster op uw eigen webpagina laten zien. Op de pagina Layout Instellingen kunt u de kop- en voettekst van SuperSaaS verwijderen zodat u ze kunt vervangen door iets van uzelf. Dit is een voorbeeld van hoe u een zogenaamde “iframe” maakt in HTML op uw eigen site:

Deze handleiding kan de juiste HTML-code voor uw agenda tonen als u inlogt.
Kies een agenda:
<iframe src="https://www.supersaas.nl/schedule/demonstratie/Therapeut" width="100%" height="800"> </iframe>
integratie middels iframe
U kunt URL-parameters gebruiken om een datum of schermkeuze voor te selecteren als uw agenda in het iframe opent. U kunt de parameter van uw keuze simpelweg achter de URL van uw agenda plakken.

De waarden width en height in de iframe kunt u wijzigen zodat het in uw site past. Als de kalender niet goed in het venster past dat u gebruikt, dan kunt u de mobiele versie van de site gebruiken door m.supersaas.nl te gebruiken als domeinnaam. Als u een eigen domeinnaam of https gebruikt dan kunt u ook ?m=1 aan het einde van de URL zetten. Bijvoorbeeld:

<iframe width="300" src="https://www.supersaas.nl/schedule/demonstratie/Therapeut">
</iframe>
integratie door middel van een iframe met de mobiele versie

Als uw agenda zo is ingesteld dat gebruikers naar uw site terug worden gestuurd na het boeken, dan staat de pagina waar ze bij terugkomst op landen ook in de iframe. Met dit stukje JavaScript in de <body> van de landingspagina kunt uit de browser laten ontsnappen zodat hij zonder iframe wordt getoond:

<script>
  if (window != top) top.location.href = location.href
</script>
Om de iframe via een beveiligde verbinding (https) goed weer te geven, dient u eerst “SSL/TLS” in te schakelen in uw SuperSaaS-account. U kunt SSL aanzetten op de Toegangsbeheer pagina.