Online afspraken software voor therapeuten

Therapeuten en cliënten profiteren van online afspraken

Uit onderzoek blijkt dat cliënten vaak afspraken willen maken op momenten die buiten uw openingstijden vallen. Veel cliënten werken overdag en hebben juist in de avonduren tijd om een afspraak in te plannen. Voor u betekent dit vaak dat u bezig bent met het maken afspraken op momenten die u liever anders had besteed. Daarom kiezen steeds meer therapeuten en zorgverleners voor een online afspraken systeem.

SuperSaaS pakt het net even anders aan…

Omdat u met SuperSaaS zelf uw systeem inricht, kunnen we onze kosten laag houden. Voor nieuwe klanten en voor niet commerciële doeleinden bieden we dan ook graag een gratis versie aan. De software is zo flexibel mogelijk opgezet en toch makkelijk te gebruiken.

Volledige controle en ook nog eens goedkoper uit

Online reserveren via SuperSaaS scheelt u niet alleen tijd maar ook geld. We kunnen onze kosten laag houden, omdat al onze klanten het systeem zelf instellen. Zo heeft u altijd de volledige controle over uw eigen systeem instellingen. Wel zo prettig als u in de toekomst nog iets wilt wijzigen. Veel andere aanbieders verrekenen installatie- en supporttijd met uw maandelijkse abonnementskosten. Op die manier bent u een stuk duurder uit.

Vrijblijvend proberen maar toch goed begeleid

Maak vandaag nog een gratis account aan om te zien wat SuperSaaS voor u en uw cliënten kan betekenen. De starthulp helpt u op weg en als u door de instellingen heen loopt vindt u altijd een uitleg bij de opties. Mocht u toch nog vragen hebben, dan staan we altijd voor u klaar met prompte online support. Zodra u tevreden bent met alle instellingen kunt u eenvoudig en met behoud de instellingen in uw gratis account over gaan naar een betaald pakket. Dit kan al vanaf € 6,– per maand. Meer informatie over de verschillende pakketten vindt u hier.

Therapeut

Tot onze klantenkring behoren o.a.:

  • Fysiotherapeuten
  • Haptotherapeuten
  • Oefentherapeuten
  • Logopedisten
  • Cesartherapeuten
  • Mensendiecktherapeuten
  • Diëtisten
  • Ergotherapeuten
  • En meer…
Probeer demo
Afspraken maken via de tablet

Flexibel in te richten maar eenvoudig in gebruik

SuperSaaS is een van de meest flexibele systemen in de markt. Hierdoor zijn we in staat zijn een breed scala aan klanten te bedienen. U kunt het afspraken-proces precies inrichten zoals u het wilt. Zo kunt uw agenda eenvoudig synchroniseren met uw privé agenda. Ook voegt u in een handomdraai betalingsmogelijkheden toe aan uw systeem. Ondanks de flexibiliteit blijft het systeem eenvoudig in gebruik.

Gratis account