Online afspraken software voor de zorg

Patiënten en zorgverleners profiteren van SuperSaaS

Steeds meer zorgverleners zoals ziekenhuizen, huisartsen, tandartsen en mondhygiënisten maken gebruik van online afspraken software om patiënten zelf hun afspraken in te laten plannen. Omdat er vaak een combinatie van de beschikbaarheid van verschillende resources en zorgverleners noodzakelijk is, kiezen veel zorgverleners voor het systeem van SuperSaaS.

Laat SuperSaaS het denkwerk voor u doen

SuperSaaS biedt de unieke functionaliteit om verschillende agenda’s te integreren. Hierdoor kan het systeem bij het inplannen van een afspraak bijvoorbeeld rekening houden met de beschikbaarheid van een arts, een behandelkamer en een assistent. De privé agenda’s van de arts en de assistent kunnen vervolgens ook worden gesynchroniseerd met SuperSaaS.

Bespaar tijd en verhoog productiviteit

Zorginstellingen geven aan een enorme tijdswinst te behalen vergeleken met het telefonisch inplannen van afspraken. Ook aan de kant van de patiënt is er een groeiende behoefte aan de mogelijkheid om online afspraken te kunnen maken. Dit werd nogmaals benadrukt tijdens de Nationale Gezondheidsbeurs 2012, waarbij ‘de massale roep om online afspraken in de zorg’ als een van de belangrijkste uitkomsten genoemd werd.

Dokters online

Met SuperSaaS voorkomt u gemiste afspraken

  • 24/7 bereikbaar voor afspraken
  • Meer tijd over voor patiënten
  • Altijd & overal toegang tot uw systeem
  • Gemakkelijk te beheren
  • Volledig te personaliseren
  • Geen installatie
  • Bevestiging via e-mail
  • SMS-herinneringen
  • Geautomatiseerde wachtlijst
Probeer demo

SuperSaaS ingezet bij Mexicaanse griep

In 2009 is het systeem van SuperSaaS succesvol ingezet door de Ierse overheid om alle kinderen en bejaarden in te enten tegen de Mexicaanse griep. Terwijl men in sommige landen in lange rijen stond bij sporthallen en dergelijke, besloot de Ierse overheid voor ieder ziekenhuis een SuperSaaS agenda aan te maken. Ze zonden televisiespotjes uit met het webadres zodat alle Ieren zich zelf konden inschrijven. Er is gebruik gemaakt van de mogelijkheid een eigen domeinnaam in te stellen zodat verder niemand hoefde te merken dat alles verliep via onze servers in Amsterdam.

Dokter bekijkt afspraken op smartphone

Voordelig en betrouwbaar

U kunt al volledig gebruik maken van ons systeem vanaf €6,– per maand. Hiermee zijn we een van de goedkoopste aanbieders in de markt. We kunnen onze kosten laag houden doordat al onze gebruikers het systeem zelf inrichten en de belangrijkste processen volledig zijn geautomatiseerd. U hoeft zich geen zorgen te maken over installatie, updates of back-ups en tegelijkertijd heeft u de volledige controle over uw eigen instellingen.

Test het systeem gerust uit met onze gratis versie. Zodra alle instellingen naar wens zijn kunt u eenvoudig en met behoud van de instellingen in uw gratis account over gaan naar een betaald pakket. Meer informatie over de verschillende betaalde pakketten vindt u hier.

Veiligheid

SuperSaaS wordt door verschillende zorginstellingen binnen en buiten Nederland gebruikt voor allerhande doeleinden. Op gebied van veiligheid voldoen we volledig aan de EU Databeschermingsrichtlijn. Voor sommige toepassingen binnen de zorg is echter aanvullende certificering vereist. Als u gebruik maakt van SuperSaaS dient u zelf te waarborgen dat u het systeem gebruikt volgens de toepasselijke wet- en regelgeving. Zie onze Algemene voorwaarden en ons Privacy reglement voor meer informatie.

Gratis account