Flexibele online afspraakplanning voor scholen en universiteiten

Probeer het gratis uit Geen betalingsgegevens nodig.
Onze gratis abonnementen zijn blijvend gratis.

Afspraakplanning gemakkelijker en efficiënter

Ideaal voor onderwijsinstellingen

Beheer efficiënt lesroosters, examens en academische evenementen. Pas het systeem aan voor lezingen, seminars en docentenvergaderingen.

Integraties

Synchroniseer uw SuperSaaS agenda’s automatisch met persoonlijke agenda-apps. Gebruik SMS of e-mail voor bevestigingen en herinneringen.

Vanaf € 7 per maand

Eenvoudig, op gebruik gebaseerd abonnement dat mee kan groeien met de grootte van uw bedrijf.

Voorbeeld van een SuperSaaS agenda in een browser voor scholen en universiteiten
Voorbeeld van een SuperSaaS agenda op een mobiel apparaat voor scholen en universiteiten
Voorbeeld van een SuperSaaS agenda van het type widget op een tablet voor scholen en universiteiten

Enkele mogelijkheden van ons online boekingssysteem voor scholen & universiteiten

Zelfstandig boeken

Bespaar tijd door vooraf te bepalen hoe en wanneer studenten zonder uw tussenkomst afspraken in uw agenda kunnen boeken of verzetten

Past zich aan uw organisatie aan

Alles wat u nodig heeft voor scholen en universiteiten zoals beheer van de beschikbaarheid van gedeelde middelen zoals computerlabs, bibliotheken of sportfaciliteiten

Aanpasbaar uiterlijk en formulieren

Pas het uiterlijk volledig aan en vraag specifieke informatie die u nodig hebt als onderdeel van een reservering, zoals studentnummers of cursuscodes

Voeg toe aan uw website

Voeg een boekingsknop toe aan uw website, email-handtekening, Instagram en meer

Automatisch bevestigen en herinneren

Zorg dat afspraken en wijzigingen per e-mail bevestigd worden. Herinneringen per e-mail of sms voorkomen “no shows”

Integreer een kredietsysteem

Bied de mogelijkheid om een beperkt aantal klassen per periode te boeken met een kredietsysteem

Koppel met andere agenda’s

Koppel meerdere roosters van docenten of synchroniseer met andere agenda’s zoals Outlook, Google Agenda, Microsoft 365 of Apple Calendar.

Alles is aan te passen

Zet klanten op een wachtlijst, stel een buffertijd in, maak herhaalafspraken, etc.

Veiligheid & betrouwbaarheid

Uw gegevens zijn veilig opgeslagen en voldoen aan de AVG-wetgeving, de service is 24/7 beschikbaar

Waarom veel scholen en universiteiten gebruik maken van online afspraakplanning

SuperSaaS agenda op een laptop

Studenten boeken lessen en ouders boeken afspraken

Studenten, leraren en ouders kunnen op elk moment, vanaf elk apparaat, uw online schoolschema bekijken of gebruiken — of het nu gaat om examenregistraties, schoolgebeurtenissen, activiteiten, afspraken of het beheren van klas- of lokaalschema’s.

 • Veelzijdig: kies tussen één-op-één vergaderingen of groepslessen waar meerdere studenten zich voor kunnen inschrijven.
 • Apparatuur reserveren: gebruik een kalender om gedeelde apparatuur zoals een overheadprojector of geluidssysteem te boeken.
 • Beheer studentgegevens: u kunt aanmeldformulieren toevoegen om studenteninformatie zoals hun huidige niveau vast te leggen. Voeg notities toe om de aanwezigheid en persoonlijke voortgang bij te houden
 • Follow-ups: stuur automatisch huiswerkopdrachten na elke les als een opvolgmail of sms.

Laat het online boekingssysteem het werk voor u doen

Bespaar waardevolle tijd en vul uw schema op de manier dat het beste werkt voor u, uw studenten en hun ouders.

 • Minder administratie: automatiseer elk aspect van het planningsproces zodat u meer tijd kunt besteden aan het lesgeven van uw studenten.
 • Afspraken goedkeuren: behoud de controle over afspraken door te kiezen om nieuwe reserveringen eerst goed te keuren. Het systeem stelt u elke keer op de hoogte wanneer een boeking wordt gemaakt waar u zelf de keuze heeft om deze goed te keuren of af te wijzen.
 • Verminder no-shows: stuur automatisch afspraakbevestigingen en herinneringen kort voor de gereserveerde tijd.
 • Buffertijd: voeg automatisch buffertijd toe tussen lessen om extra tijd toe te wijzen voor ouderbesprekingen of voor de voorbereiding van uw volgende les.

Dekt alle behoeftes voor educatieve planning

Op basis van feedback van professionals in de onderwijssector is onze afsprakensysteem geoptimaliseerd zodat het nu aan elke behoefte van uw school en universiteit kan voldoen.

 • Onbeperkt aantal docenten: ongeacht hoeveel leraren, ze kunnen allemaal hun eigen agenda en werktijden beheren zonder extra kosten.
 • Spreekt uw taal: beschikbaar in 34 verschillende talen om internationale studenten van over de hele wereld in hun eigen taal te ondersteunen.
 • Evenementen beheren: gebruik SuperSaaS ook als een registratiesysteem wanneer u schoolevenementen organiseert, of voor het boeken van sportvelden, auditoria of zalen.
 • Automatische betalingen: voeg online betaling toe tijdens het reserveringsproces voor tickets voor schoolevenementen of verhuur van uw faciliteiten.

Voeg online afspraakplanning eenvoudig toe aan uw website

Integreer een knop of een agenda op uw website of gebruik het apart
Werkt net zo goed op een desktop als op mobiel
Pas het uiterlijk aan uw site aan
uwdomein.nl
ConnectED Conferenties
Een afspraak maken
ConnectED Conferenties
Een afspraak maken
Portret van een tevreden vrouwelijke klant van online afspraakplanning Portret van een tevreden vrouwelijke klant van online reservering

Neem het niet van ons aan,
hoor het van onze klanten

Zoek niet verder, SuperSaaS is de beste online software voor het maken van afspraken! Dit is de beste reserveringssoftware die ik heb gevonden nadat ik 5 anderen had geprobeerd, het kan bijna alles doen wat je zou willen, en de mensen van support zijn snel en behulpzaam. Het is zelfs gratis als je niet zoveel afspraken hebt. Omdat het zoveel kan doen, duurt het even om erachter te komen hoe je het instelt, maar het is de tijd waard. Ik heb het eerst gebruikt voor 2 verschillende zakelijke behoeften, als een studentenboekingssysteem om universitaire studenten in staat te stellen een afspraak te maken met een technicus en de andere in een tattoo-salon om een afspraak voor een tatoeage te boeken. In beide gevallen werkte het systeem briljant.

Andrew Brookman, Technician, University of Kent

Binnen 5 minuten hadden we een reserveringssysteem online! Binnen een uur hadden we het ingericht en werkend. Dit platform moet je zeker eens bekijken als je behoefte hebt aan het eenvoudig snel en aanpasbaar online krijgen van een reserveringssysteem. Voor de prijs van nog geen kop koffie per week ben je klaar!

David Donkers,Webmaster / ICT-medewerker OBS De Koekoek

De beste pakketoplossing die ik ken… Als je een online-reserveringssysteem zoekt dan is SuperSaaS je oplossing. Volgens mij wordt er met SuperSaaS een perfecte balans gevonden tussen uitgebreidheid en bruikbaarheid.

Bob Matthyssens, Zaakvoerder Kayempeh bvba

Super!! Zelfs voor niet programmeurs of website bouwer is dit systeem goed op te zetten. Heb het naar alle tevredenheid op mijn website staan, waar de klant zelf vrijgezellenfeestjes kan boeken en betalen. De online support overtreft alles kreeg binnen een aantal uur antwoord zelfs buiten kantoor uren!!

Jasper Boekbinder,Eigenaar vrijgezellenfeestoplocatie.nl

Ik werk al jaren met SuperSaaS. Voor een klein bedrag kunnen mijn klanten nu zelf een afspraak maken voor het onderhoud aan hun ketel of geiser. Je merkt dat de klanten over het algemeen ’s avonds een afspraak maken. Dan is ons kantoor dicht. De klant wordt toch geholpen.

De heer van Stalle,Eigenaar Kiroda onderhoud en installatie techniek

Keurige service, duidelijke en snelle reacties op vragen. Zodra het systeem werkend is een ideaal reserveringssysteem.

Olav, Eigenaar Get Healthy

Sinds een paar weken gebruikt de Zorgcoöperatie Schaijk de SuperSaaS agenda en ik kan zeggen het werkt super. Eenvoudig en duidelijk. Een aanbeveling voor iedereen.

Hans Bink, Secretaris Zorgcoöperatie Schaijk

Prima product. We hebben er erg veel profijt van. Er zijn genoeg, maar niet te veel, variabelen om het reserveringssysteem te configureren. We kunnen alle soorten reserveringen en activiteiten kwijt. Een verrijking voor ons tennisinitiatief.

Otto Soede, Eigenaar en initiatiefnemer Tennis op Kop van Zuid
Portret van een tevreden mannelijke klant van online reservering
Portret van een tevreden mannelijke klant van online afspraakplanning
Ons reserveringssysteem wordt gebruikt voor:
 • Examens
 • Excursies
 • Online lessen
 • Ouder-leraar afspraken
 • Studentenconferenties
 • Evenementen
 • Sportveld reservering
 • Afspraken met studenten
 • Personeelsbijeenkomsten
 • en meer…
Kate Dahl

De ervaring van een vaste klant

Kate Dahl is een Amerikaanse carrièrecoach in Denemarken. Ze helpt mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Kate maakt sinds 2020 gebruik van SuperSaaS om online afspraken in te plannen.

Lees Kate’s verhaal

De voordelen voor uw bedrijf

Verhoogde efficiëntie

Door het boekingsproces te automatiseren wordt er tijd en geld bespaard en wordt het aantal menselijke fouten, zoals dubbele boekingen, verminderd.

Betere service

Wanneer studenten en ouders zelf online afspraken maken, hoeft u niet langer heen en weer te communiceren. In een digitale wereld heeft dit steeds vaker de voorkeur.

Minder no-shows

Automatische herinneringen via e-mail of sms verminderen het aantal vergeten of gemiste afspraken aanzienlijk, waardoor uw kostbare tijd optimaal wordt benut.

Veelgestelde vragen

De antwoorden waarvan u niet wist dat u ze nodig had

Algemene vragen

Wat onderscheidt SuperSaaS van de concurrentie? SuperSaaS biedt meer functionaliteit dan andere systemen voor afsprakenplanning, dankzij de voortdurende verbeteringen die we de afgelopen 15 jaar hebben doorgevoerd op basis van feedback van klanten.

Dit zorgt ervoor dat het meestal aansluit op uw huidige workflow, in plaats van dat u uw bedrijfsproces hoeft aan te passen aan het systeem.

Ons grote bereik betekent ook dat we onze kosten over een groot aantal klanten kunnen spreiden, wat resulteert in een betere prijs.

Moet ik mijn eigen website hebben? SuperSaaS is naadloos te integreren in iedere site, maar als u (nog) geen website hebt kunt u ook direct de link naar een SuperSaaS agenda gebruiken. Deze kunt u dan aan uw e-mail handtekening toevoegen, delen via WhatsApp, of op uw Facebook of Instagram-pagina zetten.
Hebben jullie een mobiele app?

Wanneer u (of uw klanten) een agenda bezoekt met een mobiel apparaat, zoals een iPhone of Android, toont het systeem automatisch een versie die is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten.

U kunt op het startscherm van een iPad of iPhone ook een icoontje naar uw agenda zetten. Zo ziet het eruit als een app, maar u hoeft niet naar de App Store te gaan om deze te downloaden. Zie mobiele apparaten voor meer informatie.

Kan ik SuperSaaS koppelen met andere agenda’s?

U kunt de beschikbaarheid van uw SuperSaaS-agenda laten afhangen van uw Google- of Outlook-agenda. SuperSaaS haalt alleen gegevens over uw beschikbaarheid op, wij downloaden geen afspraken.

Op deze manier kunt u gebruikers toestaan een afspraak te plannen in uw persoonlijke agenda, zonder dat die persoon toegang heeft tot andere gegevens in uw agenda.

Abonnementen en facturering

Is de gratis versie echt gratis? SuperSaaS is volledig gratis te gebruiken en vereist hiervoor geen creditcardgegevens. De gratis versie heeft enkele beperkingen, waaronder een limiet van 50 afspraken en advertenties op de agendapagina.

Details zijn te vinden bij onze prijzen. De gratis versie is blijvend beschikbaar voor privé- en niet-commercieel gebruik.

Kan ik overstappen naar een groter of kleiner abonnement? U kunt op elk moment upgraden of downgraden, toekomstige betalingen worden automatisch aangepast. Als u het systeem een tijdje niet nodig heeft, kunt u zelfs terugschakelen naar de gratis versie en later een nieuw abonnement opstarten. Seizoensgebonden bedrijven hoeven zich dus alleen te abonneren tijdens het hoogseizoen.
Wat gebeurt er als ik mijn boekingslimiet overschrijd?

Als u het maximale aantal toegestane afspraken bij uw abonnement overschrijdt, zal het systeem u hiervan per e-mail op de hoogte stellen. U heeft dan drie dagen de tijd om het account te upgraden of het aantal afspraken te verminderen (stuur ons gerust een e-mail als u meer tijd nodig heeft).

We zullen uw toekomstige afspraken nooit verwijderen. Als u na drie dagen nog steeds uw limiet overschrijdt, accepteert het systeem geen nieuwe afspraken meer totdat de situatie is verholpen. Alle overige functionaliteit blijft ongewijzigd. U en uw gebruikers kunnen dus nog steeds afspraken bekijken en bestaande afspraken wijzigen.

Brengt u kosten in rekening als gebruikers betalen bij een afspraak?

Als u wilt dat klanten vooraf betalen voor afspraken, kunt u gebruik maken van het geïntegreerde online betalingssysteem. U kunt kiezen uit verschillende betaalproviders, zoals PayPal of Mollie of zelfs een combinatie van meerdere aanbieders tegelijk. Ze sturen betalingen rechtstreeks naar uw bankrekening, waarvan zij de kosten voor hun service vanaf trekken. Het geld gaat niet via SuperSaaS; wij rekenen hiervoor geen kosten.

Het is ook mogelijk om het ingebouwde kredietsysteem te gebruiken, waarbij klanten vooraf krediet kopen die ze vervolgens gebruiken om afspraken te boeken.

Meer informatie is te vinden in onze documentatie.