Online afspraken software voor het onderwijs

Studenten en leraren profiteren van SuperSaaS

SuperSaaS wordt veel gebruikt door scholen en andere onderwijsinstellingen. Door onze ervaring in de onderwijssector kunnen we een systeem aanbieden dat volledig aansluit op de specifieke behoefte van o.a. scholen, universiteiten, talenscholen en aanbieders van cursussen.

SuperSaaS denkt met u mee

Met SuperSaaS kunt u zelf uw systeem inrichten, zodat het aansluit op uw specifieke wensen. Hierdoor bent u een stuk voordeliger uit. Ook kunt u het volledige systeem gratis uitproberen met onze gratis versie. Ondanks de grote mate aan flexibiliteit blijft het systeem simpel in gebruik. Doordat u zelf alle touwtjes in handen heeft, bent u nooit afhankelijk van anderen als u in de toekomst iets wilt wijzigen.

Flexibel maar overzichtelijk

Met de software van SuperSaaS kunnen studenten zichzelf eenvoudig inplannen voor tentamens, afspraken met studieadviseurs of aanvullende cursussen. Ook is ons systeem ideaal voor het inplannen van ouderavonden en het reserveren van materialen zoals beamers, computers, vergaderruimten etc. U kunt in 1 agenda eenvoudig de beschikbaarheid van meerdere zaken weergeven, zoals beamers en een vergaderzalen. En natuurlijk kunt u het systeem ook synchroniseren met uw privé agenda. Ondanks de vele mogelijk toepassingen blijft het systeem simpel in gebruik.

Studenten maken online afspraak

Altijd bereikbaar en toch tijd besparen

  • 24/7 bereikbaar voor afspraken
  • Minder tijd kwijt aan planning
  • Altijd & overal toegang tot uw systeem
  • Gemakkelijk te beheren
  • Volledig te personaliseren
  • Geen installatie
  • Bevestiging via e-mail
  • SMS-herinneringen
  • Geautomatiseerde wachtlijst
Demo tentamens Demo studieadviseur Demo materialen
Beamer

Kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs

U kunt al volledig gebruik maken van ons systeem vanaf €6,– per maand. Hiermee zijn we een van de goedkoopste aanbieders in de markt. We kunnen onze kosten laag houden doordat al onze gebruikers het systeem zelf inrichten en de belangrijkste processen zoals het maken van back-ups volledig zijn geautomatiseerd. U hoeft zich geen zorgen te maken over installatie en updates en tegelijkertijd heeft u de volledige controle over uw eigen systeeminstellingen.

U kunt het systeem uitproberen met onze gratis versie. Zodra alle instellingen naar wens zijn kunt u eenvoudig en met behoud van de instellingen in uw gratis account upgraden naar een betaald pakket. Meer informatie over onze prijzen vindt u hier.

Gratis account