Online afspraakplanning voor recruiters & HR-afdelingen

Probeer het gratis uit Geen betalingsgegevens nodig.
Gratis abonnementen zijn blijvend gratis.

Interviewplanning eenvoudig, gestroomlijnd en stressvrij gemaakt

Aanpasbaar voor HR

Ons platform is ontworpen met de flexibiliteit om te voldoen aan de specifieke behoeften van HR-afdelingen en wervingsbureaus. Of u nu één-op-één gesprekken, panelgesprekken of assessments coördineert, onze dienst kan worden aangepast om uw wervingsactiviteiten te stroomlijnen.

Koppel het aan andere diensten

Eenvoudig verbinden met een breed scala aan agenda-apps, zodat de agenda’s van alle belanghebbenden up-to-date zijn zonder het gedoe van handmatige updates.

Vanaf € 7 per maand

Eenvoudig, op gebruik gebaseerd abonnement dat mee kan groeien met de grootte van uw bedrijf.

Voorbeeld van een SuperSaaS agenda op een computer voor online interviewplanning
Voorbeeld van een SuperSaaS agenda op een mobiel apparaat voor online interviewplanning
Voorbeeld van een SuperSaaS agenda van het type widget op een tablet voor online interviewplanning

De mogelijkheden van ons afspraken- en reserveringssysteem voor HR & recruitment

Laat ze zelf boeken

Bespaar tijd door vooraf te bepalen hoe en wanneer kandidaten zonder uw tussenkomst afspraken in uw agenda kunnen boeken of verzetten

Past zich aan uw organisatie aan

Alle functionaliteit die u nodig hebt zoals automatisch een Zoom- of Google Meet-link toevoegen aan een afspraak

Aanpasbaar uiterlijk en formulieren

Pas de layout volledig aan en vraag specifieke informatie die u nodig hebt als onderdeel van een reservering, zoals het uploaden van een CV

Automatisch bevestigen en herinneren

Zorg dat afspraken en wijzigingen per e-mail bevestigd worden. Herinneringen per e-mail of sms voorkomen “no shows”

Uw bedrijf, uw regels

Het systeem is flexibel genoeg om zich aan uw bedrijfsproces aan te passen, in plaats van andersom

Koppel met andere agenda’s

Synchroniseer met uw Google of Outlook Agenda om dubbele afspraken te voorkomen

Gebruikersgroepen

Medewerkers kunnen een aparte login krijgen en gebruikers kunnen ingedeeld worden in groepen met verschillende toegang en prijzen

Rapportages en analyse

Krijg inzicht in uw boekingen of exporteer ze naar een ander programma, zoals Excel

Veiligheid & betrouwbaarheid

Uw gegevens zijn veilig opgeslagen en voldoen aan de AVG-wetgeving, de service is 24/7 beschikbaar

Voordelen van een afsprakensysteem voor recruiters

SuperSaaS agenda op een laptop

Verhoogde efficiëntie in het plannen van sollicitatiegesprekken

Een van de belangrijkste voordelen van een service voor afsprakenplanning voor mensen die in HR werken, is de verhoogde efficiëntie in het plannen van sollicitatiegesprekken. Met online afspraken planning kunnen recruiters gemakkelijk interviews met potentiële kandidaten plannen zonder heen en weer te hoeven mailen.

 • Efficiëntie: stroomlijn planningsactiviteiten, bijv. sta kandidaten toe om zonder uw betrokkenheid opnieuw te plannen.
 • Foutloos: elimineer handmatige stappen om fouten te voorkomen.
 • Buffertijd: voeg automatisch buffertijd toe tussen afspraken om uitloop op te vangen, een korte evaluatie te doen of voor het voorbereiden van uw volgende afspraak.

Alle afspraken en informatie van sollicitanten op één plek.

Een ander voordeel is dat het gemakkelijker is om sollicitanten bij te houden omdat alle relevante informatie over hun aanmeldingen (zoals een cv of motivatiebrief) direct op het moment van boeken samen met de afspraak kan worden opgeslagen.

 • Formulieren: laat potentiële nieuwe medewerkers belangrijke informatie van tevoren invullen in een online vragenlijst via een aanpasbaar formulier.
 • AVG: geüploade bestanden worden opgeslagen op uw eigen Dropbox-account om vertrouwelijkheidsredenen.

Een online reserveringssysteem past goed bij HR en werving

Op basis van feedback van klanten in uw vakgebied hebben we onze functies door de jaren heen geoptimaliseerd en toegevoegd, zodat het systeem nu aan elke planningsbehoefte van uw bedrijf kan voldoen.

 • Gecombineerde agenda’s: zorg ervoor dat het systeem alleen boekingen toestaat op momenten dat er ook een kamer beschikbaar is, of een collega die bij het gesprek aanwezig moet zijn.
 • Virtuele afspraken: stuur automatisch een link voor online vergaderservices zoals Google Meet en Zoom, bij virtuele afspraken of screening interviews.
 • Notificaties: stuur automatisch boekingsbevestigingen en herinneringen kort voor de gereserveerde tijd.

Voeg online afspraakplanning eenvoudig toe aan uw website

Integreer een knop of een agenda op uw website of gebruik het apart
Werkt net zo goed op een desktop als op mobiel
Pas het uiterlijk aan uw site aan
uwdomein.nl
GoodPeople
Boek afspraak
GoodPeople
Boek afspraak
Portret van een tevreden vrouwelijke klant van online afspraakplanning Portret van een tevreden vrouwelijke klant van online reservering

Neem het niet van ons aan,
hoor het van onze klanten

Eenvoudig te gebruiken voor zowel beheerder als klant. Een groot pluspunt vind ik via iCal de afspraken te synchroniseren met een Outlook-agenda of andere agenda’s. SuperSaaS lijkt de perfecte tool te zijn voor het beheer van 120+ klanten met mijn Corporate Wellbeing Services bij een internationaal bedrijf met hoofdkantoor in Wenen. De feedback van verschillende van deze klanten is tot nu toe geweldig.

Alec Roger, Eigenaar en teamleider, Corporate Wellbeing Services

Binnen 5 minuten hadden we een reserveringssysteem online! Binnen een uur hadden we het ingericht en werkend. Dit platform moet je zeker eens bekijken als je behoefte hebt aan het eenvoudig snel en aanpasbaar online krijgen van een reserveringssysteem. Voor de prijs van nog geen kop koffie per week ben je klaar!

David Donkers,Webmaster / ICT-medewerker OBS De Koekoek

De beste pakketoplossing die ik ken… Als je een online-reserveringssysteem zoekt dan is SuperSaaS je oplossing. Volgens mij wordt er met SuperSaaS een perfecte balans gevonden tussen uitgebreidheid en bruikbaarheid.

Bob Matthyssens, Zaakvoerder Kayempeh bvba

Super!! Zelfs voor niet programmeurs of website bouwer is dit systeem goed op te zetten. Heb het naar alle tevredenheid op mijn website staan, waar de klant zelf vrijgezellenfeestjes kan boeken en betalen. De online support overtreft alles kreeg binnen een aantal uur antwoord zelfs buiten kantoor uren!!

Jasper Boekbinder,Eigenaar vrijgezellenfeestoplocatie.nl

Ik werk al jaren met SuperSaaS. Voor een klein bedrag kunnen mijn klanten nu zelf een afspraak maken voor het onderhoud aan hun ketel of geiser. Je merkt dat de klanten over het algemeen ’s avonds een afspraak maken. Dan is ons kantoor dicht. De klant wordt toch geholpen.

De heer van Stalle,Eigenaar Kiroda onderhoud en installatie techniek

Keurige service, duidelijke en snelle reacties op vragen. Zodra het systeem werkend is een ideaal reserveringssysteem.

Olav, Eigenaar Get Healthy

Sinds een paar weken gebruikt de Zorgcoöperatie Schaijk de SuperSaaS agenda en ik kan zeggen het werkt super. Eenvoudig en duidelijk. Een aanbeveling voor iedereen.

Hans Bink, Secretaris Zorgcoöperatie Schaijk

Prima product. We hebben er erg veel profijt van. Er zijn genoeg, maar niet te veel, variabelen om het reserveringssysteem te configureren. We kunnen alle soorten reserveringen en activiteiten kwijt. Een verrijking voor ons tennisinitiatief.

Otto Soede, Eigenaar en initiatiefnemer Tennis op Kop van Zuid
Portret van een tevreden mannelijke klant van online reservering
Portret van een tevreden mannelijke klant van online afspraakplanning
Ons reserveringssysteem wordt gebruikt voor:
 • Screening calls
 • Sollicitatiegesprekken
 • Functioneringsgesprekken
 • Personeelstrainingen
 • Coachingssessies
 • CV-checks
 • en meer…
Kate Dahl

De ervaring van een vaste klant

Kate Dahl is een Amerikaanse carrièrecoach in Denemarken. Ze helpt mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Kate maakt sinds 2020 gebruik van SuperSaaS om online afspraken in te plannen.

Lees Kate’s verhaal

De voordelen voor uw bedrijf

Verhoogde efficiëntie

Door het boekingsproces te automatiseren wordt er tijd en geld bespaard en wordt het aantal menselijke fouten, zoals dubbele boekingen, verminderd.

Betere service

Het rechtstreeks boeken van afspraken op elk moment voorkomt een hoop communicatie over en weer. Self-service heeft doorgaans de voorkeur in de digitale wereld van vandaag.

Minder no-shows

Automatische herinneringen via e-mail of sms verminderen het aantal vergeten of gemiste afspraken aanzienlijk en zorgen ervoor dat uw bedrijf op maximale capaciteit draait.

Veelgestelde vragen

De antwoorden waarvan u niet wist dat u ze nodig had

Algemene vragen

Wat onderscheidt SuperSaaS van de concurrentie? SuperSaaS biedt meer functionaliteit dan andere systemen voor afsprakenplanning, dankzij de voortdurende verbeteringen die we de afgelopen 15 jaar hebben doorgevoerd op basis van feedback van klanten.

Dit zorgt ervoor dat het meestal aansluit op uw huidige workflow, in plaats van dat u uw bedrijfsproces hoeft aan te passen aan het systeem.

Ons grote bereik betekent ook dat we onze kosten over een groot aantal klanten kunnen spreiden, wat resulteert in een betere prijs.

Moet ik mijn eigen website hebben? SuperSaaS is naadloos te integreren in iedere site, maar als u (nog) geen website hebt kunt u ook direct de link naar een SuperSaaS agenda gebruiken. Deze kunt u dan aan uw e-mail handtekening toevoegen, delen via WhatsApp, of op uw Facebook of Instagram-pagina zetten.
Hebben jullie een mobiele app?

Wanneer u (of uw klanten) een agenda bezoekt met een mobiel apparaat, zoals een iPhone of Android, toont het systeem automatisch een versie die is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten.

U kunt op het startscherm van een iPad of iPhone ook een icoontje naar uw agenda zetten. Zo ziet het eruit als een app, maar u hoeft niet naar de App Store te gaan om deze te downloaden. Zie mobiele apparaten voor meer informatie.

Kan ik SuperSaaS koppelen met andere agenda’s?

U kunt de beschikbaarheid van uw SuperSaaS-agenda laten afhangen van uw Google- of Outlook-agenda. SuperSaaS haalt alleen gegevens over uw beschikbaarheid op, wij downloaden geen afspraken.

Op deze manier kunt u gebruikers toestaan een afspraak te plannen in uw persoonlijke agenda, zonder dat die persoon toegang heeft tot andere gegevens in uw agenda.

Abonnementen en facturering

Is de gratis versie echt gratis? SuperSaaS is volledig gratis te gebruiken en vereist hiervoor geen creditcardgegevens. De gratis versie heeft enkele beperkingen, waaronder een limiet van 50 afspraken en advertenties op de agendapagina.

Details zijn te vinden bij onze prijzen. De gratis versie is blijvend beschikbaar voor privé- en niet-commercieel gebruik.

Kan ik overstappen naar een groter of kleiner abonnement? U kunt op elk moment upgraden of downgraden, toekomstige betalingen worden automatisch aangepast. Als u het systeem een tijdje niet nodig heeft, kunt u zelfs terugschakelen naar de gratis versie en later een nieuw abonnement opstarten. Seizoensgebonden bedrijven hoeven zich dus alleen te abonneren tijdens het hoogseizoen.
Wat gebeurt er als ik mijn boekingslimiet overschrijd?

Als u het maximale aantal toegestane afspraken bij uw abonnement overschrijdt, zal het systeem u hiervan per e-mail op de hoogte stellen. U heeft dan drie dagen de tijd om het account te upgraden of het aantal afspraken te verminderen (stuur ons gerust een e-mail als u meer tijd nodig heeft).

We zullen uw toekomstige afspraken nooit verwijderen. Als u na drie dagen nog steeds uw limiet overschrijdt, accepteert het systeem geen nieuwe afspraken meer totdat de situatie is verholpen. Alle overige functionaliteit blijft ongewijzigd. U en uw gebruikers kunnen dus nog steeds afspraken bekijken en bestaande afspraken wijzigen.

Brengt u kosten in rekening als gebruikers betalen bij een afspraak?

Als u wilt dat klanten vooraf betalen voor afspraken, kunt u gebruik maken van het geïntegreerde online betalingssysteem. U kunt kiezen uit verschillende betaalproviders, zoals PayPal of Mollie of zelfs een combinatie van meerdere aanbieders tegelijk. Ze sturen betalingen rechtstreeks naar uw bankrekening, waarvan zij de kosten voor hun service vanaf trekken. Het geld gaat niet via SuperSaaS; wij rekenen hiervoor geen kosten.

Het is ook mogelijk om het ingebouwde kredietsysteem te gebruiken, waarbij klanten vooraf krediet kopen die ze vervolgens gebruiken om afspraken te boeken.

Meer informatie is te vinden in onze documentatie.