SuperSaaS logo

NIEUWSBRIEF

SuperSaaS header

SuperSaaS kan geen extra uren toevoegen aan uw dag, maar kan wel helpen om uw tijd efficiënter te besteden. In deze nieuwsbrief vindt u een opsomming van de nieuwe mogelijkheden op onze site:

Nieuwe features: U vraagt, wij bouwen

Wij streven ernaar om het meest flexibele reserveringssysteem op de markt te zijn. We zijn daarom continue bezig om nieuwe features toe te voegen.

Meer mogelijkheden om uw agenda’s te combineren

Een afspraak plannen in meerdere agenda’s tegelijk kan net zo ingewikkeld zijn als een potje Tetris. We hebben de mogelijkheden om agenda’s te combineren verder uitgebreid.

Handige tips voor dagelijks gebruik

Een lijstje handigheidjes om meer uit uw SuperSaaS agenda te halen.

We groeien verder

We blijven ons verbazen over de unieke en creatieve manieren die onze klanten vinden om het systeem te gebruiken.


Nieuwe features: u vraagt, wij bouwen

Op basis van uw feedback hebben we weer een heleboel bijgebouwd. Dit is wat we het afgelopen jaar hebben toegevoegd:

 • Boek nu via Facebook: U kunt nu direct uw online agenda toevoegen aan uw Facebookpagina door een “Boek Nu” knop toe te voegen.
 • Anti-gatenkaas: Deze optie zorgt ervoor dat klanten steeds maar één open plek te zien krijgen waardoor de afspraken aansluitend op elkaar geboekt moeten worden.
 • Goedkeuringsoverzicht: Via de pagina beheren kunt u een overzicht tonen van alle boekingen die nog op een goedkeuring wachten of waarvan de betaling nog niet binnen is.
 • Toon een keuzelijst met agenda’s: Als u meerdere agenda’s in uw SuperSaaS account heeft, kunt u nu automatisch een keuzelijst tonen aan de gebruikers. Dit is in te stellen bij “Toegangsbeheer”.
 • Nieuwe Autoteksten: We hebben een paar nieuwe autotekst codes toegevoegd om teksten en berichten aan te passen.
  • $modurl Toont een link waarmee de afspraak aangepast kan worden zonder in te loggen. Handig als u gebruikers wil laten reserveren zonder eerst een account aan te maken.
  • $agenda Kan boven de agenda worden gezet en toont dan een link waarop alle afspraken van de gebruiker staan in alle verschillende agenda’s in uw account.
  • $else De $else kan direct na een $if worden gezet en wordt dan alleen getoond als de $if conditie die er voor komt niet waar is.

Autotekst

 • Geavanceerde tijdsegmentatie bij prijsregels: De prijsregels kunnen nu nog ingewikkeldere berekeningen maken. Een reservering voor een parkeerplaats die tijdens piekuren duurder is, wordt opgedeeld in tijdsegmenten, en voor ieder segment kan een ander tarief worden toegepast.
 • Kortingsbonnen zoeken & downloaden: Als u veel vouchers aanbiedt, dan is het nu ook mogelijk die te zoeken op naam. Handig voor Groupon acties die honderden vouchers hebben. Ook nieuw is de mogelijkheid ze te downloaden naar Excel, bijvoorbeeld om een analyse te maken over het gebruik.
 • API-verbeteringen: De API voor programmeurs kan nu resultaten teruggeven in zowel JSON als XML. We hebben de API-documentatie aangepast met voorbeelden die u makkelijk kunt kopiëren en plakken. Daarnaast is het nu ook mogelijk om uw eigen e-mail server te gebruiken.
 • Formulier overslaan voor beheerders: Als u een afspraak maakt namens een gebruiker, dan is het niet langer nodig om een (soms langdradig) formulier in te vullen. U kunt nu gewoon “Overslaan” klikken.

Formuleer overslaan

 • Verlopend krediet aanpassen: Het is nu ook mogelijk om een aankoop van een gebruiker handmatig te laten verlopen via de beheerpagina van de winkel.
 • Makkelijker abonneren: Een abonnement aanpassen kan nu met een paar muisklikken en het is niet langer nodig om een PayPal account te hebben.

Meer mogelijkheden om uw agenda’s te combineren

SuperSaaS kan gebruikt worden om afspraken te laten maken met complexe randvoorwaarden. Bij ons op kantoor gebruiken we SuperSaaS bijvoorbeeld voor sollicitatiegesprekken. Dit kan een behoorlijk ingewikkelde planning vereisen omdat verschillende agenda’s met verschillende managers en kandidaten moeten worden gecombineerd.

De mogelijkheden om dat soort combinaties te maken hebben we verder uitgebreid.

Naast de mogelijkheid om bij een dienst aan te geven welke middelen nodig zijn met bijvoorbeeld “Therapeut 1” EN “Kamer 2”, kunt u nu ook instellen dat “Therapeut 1” OF Therapeut 2” EN “Kamer 2” nodig zijn, maar niet “Therapeut 3”.

Doordat Therapeut 1 en Therapeut 2 allebei een aparte agenda kunnen hebben is het ook mogelijk om een persoonlijke Google Agenda te synchroniseren per Therapeut.

Dit is geschikt voor diensten waarbij verschillende soorten behandelingen, apparatuur en kamers, en dergelijke in allerlei combinaties kunnen voorkomen bij een boeking.

Combineer agenda’s

Handige tips voor dagelijks gebruik

 • Gebruik een kortingsbon, voor bijvoorbeeld een gratis les. Dit kan met een voucher, lees meer over het instellen van een kortingsactie
 • Extra diensten aanbieden met een keuzemenu. De prijs van een afspraak kan veranderen op basis van wat de gebruiker geselecteerd heeft in een keuzemenu
 • Uw agenda omzetten naar SSL zodat die via HTTPS bereikbaar is kan via “Toegangsbeheer”. Als uw eigen site overgaat op HTTPS en u gebruikt SuperSaaS in een iframe dan heeft u deze optie nodig.

Ontdek meer nuttige features op onze pagina met tips.


We groeien verder

SuperSaaS is nu beschikbaar in 29 talen, de meest recente toevoegingen zijn Roemeens en Turks. Verder hebben we ook onze support afdeling uitgebreid met support in het Zweeds en Portugees.

Daarnaast blijven we ons verbazen over de creativiteit en diversiteit aan toepassingen waarvoor ons systeem wordt ingezet. Hieronder een paar leuke voorbeelden:

Bloeddonors inplannen via SuperSaaS

De Universiteit van Abertay in Dundee, Schotland maakt elk jaar gebruik van SuperSaaS als planner, zodat medewerkers en studenten afspraken kunnen maken om bloed te doneren.

Amsterdam Noord/Zuidlijn

Amsterdam krijgt niet alleen een nieuwe metro lijn erbij, maar ook een kunstcollectie die geïnspireerd en gecreëerd is door lokale kunstenaars. Vorig jaar was het mogelijk om via een SuperSaaS agenda een “sneak preview” te boeken van een kunstwerk dat straks te zien is in één van de metro stations van de Noord/Zuid lijn.

Noord/Zuidlijn


Wat onze klanten zeggen…

“Goed instelbaar en enorm goede support. Absoluut een aanrader als je een online reserveringssysteem zoekt voor de meest uiteenlopende typen reserveringen.”
Peter van der Schee, Webmaster, Eurofly Paragliding
“Geweldig snelle en volledige service. Zeer gemakkelijk te gebruiken en te configureren, het bespaart me veel tijd, de yogaleerlingen zijn ook zeer blij met het simpele systeem.”
Sofie Verheirstraeten, Eigenaresse, Kokoro Yoga
“Echt erg goed om hiermee 200 medewerkers te laten inschrijven voor workshops. Onze medewerkers zijn niet allemaal even makkelijk met digitale middelen, maar dit werkt perfect.”
Marjanke De Cock, Marketing, leren en ontwikkelen, Solidoe Kinderopvang