SuperSaaS affiliates verdienen tot $24 per klik

Affiliates verdienen geld
Opgeven als affiliate
Gratis deelname

Hoe werkt het?

  1. Maak een gratis SuperSaaS account aan (tenzij u al een account heeft)
  2. Klik op de “Opgeven als affiliate” knop bovenaan en ga akkoord met de algemene voorwaarden
  3. Nadat u zich heeft opgegeven is er een nieuwe link “Affiliate informatie” beschikbaar op uw dashboard
  4. Hier ziet u een URL met een unieke code die u vervolgens op uw site plaatst
  5. U zult direct geld gaan verdienen voor elke betalende klant die u naar ons verwijst
Affiliate informatiescherm

Op de Affiliate informatiepagina ziet u een overzicht van uw verdiensten en enkele andere statistieken. Deze pagina bevat ook de knop “Verzoek uitbetaling”.

Hoe worden uw verdiensten berekend?

Verwijzen naar onze site

Verwijzen naar onze site

U stuurt een klant naar onze website. We geven u een URL met een unieke code zodat we weten wie de klant heeft doorgestuurd. De link zorgt ervoor dat de “cookie” op de PC van de bezoeker komt te staan zodat we weten dat hij bij u vandaan kwam ook als hij pas later klant wordt.

Geld verdienen

Geld verdienen

U krijgt $2,– per maand voor iedere maand dat de gebruiker een betalende klant bij ons is voor het eerste jaar. Dus als een klant kiest voor een gratis account en na twee maanden een abonnement neemt, dan verdient u uiteindelijk 10 maal $2,– voor de rest van het jaar.

Verdiensten bijhouden

Verdiensten bijhouden

U kunt op ieder moment een overzicht inzien van uw verdiensten. Een nieuw aangebracht account kan niet zowel de affiliate bonus als de reseller korting krijgen. Als een account voor beide in aanmerking komt dan geldt alleen de reseller korting.

Uitbetaling aanvragen

Uitbetaling aanvragen

U kunt uw tegoed op ieder moment laten uitbetalen via de knop “Verzoek uitbetaling” Alle bedragen worden uitbetaald in Amerikaanse dollars. PayPal kan een percentage in rekening brengen voor het ontvangen en omwisselen van dit bedrag naar euro’s.

Promotie

Hoe kunt u SuperSaaS op uw eigen website promoten? U kunt gebruik maken van onderstaande banners, maar u kunt er ook voor kiezen om andere afbeeldingen van onze site te gebruiken om uw eigen promotiemateriaal te maken.