Voordelen van SuperSaaS voor uw bedrijf

 • Altijd bereikbaar: uw klanten kunnen 24 uur, 7 dagen per week online afspraken maken
 • Minder telefoontjes: afspraken maken, annuleren en verzetten kan allemaal via de site
 • Geen eigen site nodig: u kunt het systeem los gebruiken of in uw eigen site integreren
 • Makkelijk in gebruik: u hoeft niets te installeren en back-ups gaan automatisch
 • Voordelig en flexibel: meer mogelijkheden voor minder geld dan andere oplossingen

Eindeloze flexibiliteit

SuperSaaS is heel flexibel, het is te gebruiken als gedeelde agenda, maar het kan ook als volwaardig reserveringssysteem worden ingezet.

 • Het werkt zoals u werkt: U kunt zorgen dat afspraken alleen gemaakt worden binnen uw kantooruren en buiten uw vakanties. U geeft op welke gegevens moeten worden ingevuld en kunt mail laten sturen als een afspraak wordt gewijzigd.
 • Nauwkeurig toegangsbeheer: U kunt precies aangeven wie een agenda kan inzien en wie iets kan wijzigen, met details zoals het aantal uur van tevoren dat een afspraak geannuleerd kan worden.
 • Aanpasbaar uiterlijk: Teksten, logo en kleurstelling kunnen aangepast worden aan uw huisstijl zodat gebruikers het idee hebben dat ze op uw eigen website zijn.
 • Past in uw bedrijfsproces: Afspraken en gebruikersgegevens kunnen gedownload worden, naar Outlook of Excel bijvoorbeeld, om te gebruiken voor een mailing.
Maand agenda

Alles altijd online

Software gebruiken via internet heeft voordelen die verder gaan dan alleen het vermijden van de kosten voor een eigen IT-oplossing.

 • Overal te bereiken: Omdat alles via internet werkt kunt u uw zaken gewoon vanuit huis regelen als dat zo uitkomt. Onze servers staan in geavanceerde datacentra met de snelle verbindingen.
 • Gebruikers doen meer zelf: Gebruikers kunnen zelf afspraken maken. Het systeem kan zorgen dat aanmeldingsformulieren volledig ingevuld worden. Dat scheelt tijd aan de telefoon.
 • Laat anderen meewerken: U kunt “superusers” opgeven die toegang hebben tot de beheersopties, zodat bijvoorbeeld een secretaresse afspraken kan wijzigen.
Dashboard

SuperSaaS is “Doe-het-zelf” Software

De website werkt volledig geautomatiseerd, zodat u wanneer u maar wilt zelf aanpassingen kan maken aan uw applicaties. “Doe-het-zelf” klinkt wellicht ingewikkeld, maar voor de meeste toepassingen betekent het dat u alleen maar wat opties hoeft aan te klikken op een webpagina. Probeer het gerust uit met een gratis account, er kan niets verkeerd gaan.

Gratis voor kleine gebruikers

De site is gratis voor privégebruik en om uit te proberen. Als u gebruik maakt van de gratis versie worden advertenties naast de agenda getoond en zijn er enkele beperkingen. De details vindt u in de prijslijst.

Integreer SuperSaaS in uw eigen site

De pagina’s kunnen zo worden aangepast dat ze passen bij uw eigen site, of de site die u voor iemand anders aan het bouwen bent. Zo kunt u uw gebruikers een geavanceerd reserveringssysteem bieden terwijl u de bijbehorende complexiteit kunt vermijden. Het is zelfs mogelijk om het webadres en het e-mailadres aan te passen aan uw eigen voorkeuren.

Beheerscherm