Inschrijving Thuismeditatie

De thuismeditatie is elke avond tussen 20.00 uur en 20.30 uur, van vrijdag 2 juni tot en met dinsdag 13 juni 2023. Deelname is open voor iedereen, ook jouw familieleden en vrienden kunnen aansluiten. Er is geen onlineverbinding en je praktiseert zelfstandig. Er is alleen de vermelding van jouw naam op de lijst van deelnemers op die betreffende dag. Wij lezen aan het begin van onze meditatie de deelnemers van die dag op. Je mediteert zo mogelijk op hetzelfde tijdstip, maar als dat een keer niet lukt ben je vrij om het op een ander tijdstip te doen. 


Je kunt de meditatietijd naar behoefte invullen met bewegende meditaties/ of zitmeditatie. Voor diegenen die de  'reinigingsmeditatie' kennen, willen we die meditatie aanraden omdat dit aansluit bij het thema van onze retraite in Tsjechië. Sommigen kennen de reiningsmeditatie van de 'gouden bal', anderen kennen de boeddhistische reiningsmeditatie van Vajrasattva. Voor diegenen die geen reiningsmeditatie kennen is de zitmeditatie met het centreren van de geest of tonglen een mooie beoefening.

Je kunt zelf kiezen of je inschrijft per dag, of voor de hele periode (klik bij het inschrijven onderaan op 'herhaal' om dit op een makkelijke manier meerdere data tegelijk in te schrijven).  Fijn als je meedoet!