K-HB '21 agenda

Welkom in het online inschrijfsysteem van de Koninklijke-Holland Beker 2021. Leuk dat je je wil aanmelden als vrijwilliger! Door je aan te melden maak je kans op te gekke Holland Beker-prijzen. Onder alle gevulde shifts worden namelijk maar liefst 3 Swapfiets jaarabonnementen, 10 Dopper waterflessen en 15 kratten Bavaria pils verloot! Daarnaast wordt er op zaterdag een silent disco georganiseerd en zal zondag het EK voetbal (Nederland tegen ???) op een groot scherm worden afgespeeld.

Voorafgaand aan je shift is het aantonen van een geldig identiteitsbewijs, en een coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck app verplicht. Dit kan in de vorm van:
- Een negatieve sneltest van “Testen voor Toegang” (een zelftest of test van de GGD is dus niet voldoende)
- Een volledig vaccinatiebewijs*
- Een herstelbewijs*
*LET OP: Het is nog onduidelijk of het vaccinatiebewijs en het herstelbewijs op 26 juni al in de CoronaCheck-app zijn doorgevoerd. Indien dit niet het geval is, kun je alleen toegang tot het terrein krijgen via een negatieve sneltest van "Testen voor Toegang". Deze test is gratis en kan op veel verschillende locaties worden afgenomen. Het is belangrijk dat je je als vrijwilliger binnen 40 uur voor aanvang van je shift laat testen. Ga hiervoor naar testenvoortoegang.org en kies bij de vraag "Waarvoor wil je je laten testen?" voor "Publiek bij sportwedstrijd". In het geval van een negatieve uitslag, ontvang je via de mail een code, welke je in de CoronaCheck app invoert om vervolgens toegang tot het K-HB terrein te krijgen. Andere vormen van testen mogen wij helaas niet accepteren. Neem bij vragen contact met ons op via medewerkers@hollandbeker.nl.

Hopelijk zien we je snel op de K-HB! Vrienden/familie zijn uiteraard ook welkom om te komen shiften.

De gratis versie van deze site gebruikt cookies om relevante advertenties te tonen. Als u gebruik wilt maken van deze site gaat u daarmee akkoord.