Activiteit - Zeesserveld agenda

Welkom op ons online reserveringssysteem

U kunt hier Zeesserveld reserveren. 

Het kampeerterrein Zeesserveld is niet meer dan een veldje in het bos. Er zijn geen voorzieningen. Het terrein is geen eigendom van Scouting Nederland. Het Zeesserveld is te vinden op het RD coördinaat 227100-502300.  Gebruik hiervoor de topografische kaart 22C (1:25000) of 22W (1:50000) van de Topografische Dienst Kadaster. Het GPS coördinaat is 52.503013, 6.448673. Een topografische kaart met de locatie van Zeesserveld is tegen een borgprijs te lenen bij de receptie van Gilwell Ada's Hoeve.

Staatsbosbeheer verhuurt het terrein onder strenge bepalingen aan Gilwell Ada's Hoeve. Wij vertrouwen erop, dat de daar kamperende groepen ervoor zorgen dat we het terrein kunnen blijven gebruiken. Je kunt er met maximaal 25 personen overnachten.

Meld je voor dat je gaat overnachten altijd aan bij de Receptie van Gilwell Ada's Hoeve, dan kunnen zij je voorzien van de benodigde informatie om te mogen kamperen op het Zeesserveld.

Tijdens de zomervakantieperiode kun je een overnachting reserveren. Buiten deze periode kun je de reservering regelen via de kampstaf.

Andere activiteiten boeken? Klik hier!