Afspraak maken voor EnergieBespaarCafé: telefonisch of thuis

Welkom bij het reserveringssysteem van het EnergieBespaarCafé. Via deze pagina kan je je aanmelden voor telefonische of keukentafelgesprekken.

Het EnergieBespaarCafé vindt maandelijks plaats op iedere 2e zaterdag van de maand in de bibliotheek van Houten aan het Onderdoor, behalve in juli en augustus. Daar kun je je hier voor aanmelden.

Mocht je liever telefonisch met een energieambassadeur willen spreken, of wil je graag een keukentafelgesprek op locatie voeren, dan kan je je daarvoor op deze pagina aanmelden.

Je kunt hier een belafspraak of een keukentafelgesprek inplannen met een energieambassadeur, een van onze deskundige/ervaren vrijwilligers. Na aanmelding wordt je gedurende de zomerperiode binnen 7 dagen gebeld. Het is handig als je een aantal voorkeurstijden opgeeft, waarop je bereikbaar bent. Als je een keukentafelgesprek wilt, geef dit daar dan ook aan. 

Vragen kun je ook altijd stellen via: energiebespaarcafe@energierijkhouten.nl 

De gratis versie van deze site gebruikt cookies om relevante advertenties te tonen. Als u gebruik wilt maken van deze site gaat u daarmee akkoord.