Hoeve De Witte Olifant

Welkom
Hier kunt u zien welke appartementen wanneer beschikbaar zijn en vervolgens een reserveringsaanvraag voor dat appartement insturen. Daartoe dient u zich eenmalig aan te melden als gebruiker. Onthoud uw gegevens, daarmee kunt u steeds direct inloggen en ziet u uw eigen reserveringen.

Hoe werkt het?
Klik op de kleine gekleurde vlakjes rechts boven om van een appartement exclusief het overzicht te zien of juist van allemaal tegelijk in de grote kalender onderin beeld. Als u het verzameloverzicht ziet worden de appartementen op volgorde onder elkaar getoond, van 1-7 en tot slot de Cottage. U kunt dat ook aan de kleurtjes herkennen bij de reserveringen die al gemaakt zijn. Klik in de gewenste begindatum op het appartement van uw keuze en kies een periode om een reservering aan te vragen. Als u in het verzameloverzicht op het verkeerde appartement heeft geklikt, kunt u dat in het bewerkingsvenster dat openspringt altijd nog aanpassen. Meer aanwijzingen vindt u via de help-link rechtsboven in beeld.

Periodes
Een week en een midweek beginnen op maandag, de vertrekdag is dan resp. maandag en vrijdag. Een weekend begint op vrijdag, de vertrekdag is maandag.
U bent op de eerste dag vanaf 15.00 uur welkom. De tijd van vertrek op de laatste dag is uiterlijk 10.00 uur.
Wilt u een afwijkende periode: vraag het ons!

De gratis versie van deze site gebruikt cookies om relevante advertenties te tonen. Als u gebruik wilt maken van deze site gaat u daarmee akkoord.