vhrd.nl de Elzen (Viersprong) reservering agenda


Dit is het reserveringsysteem van de Verenigde Hengelsport Regio Dordecht. 

Hier kun je als lid van de VHRD reserveren voor een visstek op De Viersprong/ De Elzen, of je eigen reservering veranderen. 

Na je reservering ontvang je een E-mail met een uniek nummer. Je moet die email uitprinten en meenemen naar de locatie, Of je moet die E-mail op locatie kunnen tonen op je mobiele telefoon. Je gaat bij reservering akkoord dat je naam op deze reserveringspagina komt te staan (nooit je emailadres)

Je registratie wordt op de visplaats gecontroleerd door Staatsbosbeheer of een inspecteur van de VHRD,

Klik op een ruimte voor de dag die je wilt reserveren en pas eventueel gegevens aan (b.v. meerdere dagen). Een visplek kan per dag of meerdere dagen; maximaal 5 dagen gereserveerd worden. Haal a.j.b. je reservering weg als je onverhoopt niet op het water aanwezig kunt zijn zodat iemand anders van die stek gebruik kan maken.

De kleur van de visplek heeft geen specifieke betekenis. Alhoewel je kiest voor één van de 7 stekken zijn er geen fysieke plekken aangewezen. De 7 stekken staan voor het maximale aantal vissers die tegelijk aanwezig mogen zijn op De Viersprong/ De Elzen.

Op De Viersprong mag gevist worden met 2 hengels voorzien van enkele haak. De stekken waar gevist mag worden zijn op de kaart aangegeven. Je mag vissen tussen de fietsbrug en de veerweg. Regelement van Staatsbosbeheer is te vinden op de site.
(Advertentie)