Kerkdienst ZDA Het Lichtpunt agenda

Via deze reservering pagina kunt u een plek reserveren bij de kerkdiensten van de Zevende-dags Adventisten in Het Lichtpunt, Eindhoven.  De reservering is nodig vanwege de maatregelen omtrent COVID-19.  We moeten garanderen dat er genoeg ruimte voor bezoekers om met voldoende afstand van elkaar te zitten.  Dat kunnen we doen alleen als we weten hoeveel mensen zullen komen.  Geef dus alstublieft goed aan met hoeveel personen u van plan bent om te komen, inclusief kinderen.  

Voorlopig is fysieke dienst georganiseerd elke 4e Sabbat van de maand.  We zullen tegen het eind van het jaar evalueren en opnieuw bekijken of we vaker de fysieke dienst kunnen organiseren.

Annulering kan nu alleen worden gedaan door email te sturen naar ons: support@adventist-eindhoven.nl  

De huishoudelijke vergadering is bestemd alleen voor leden van ZDA Eindhoven kerk het Lichtpunt.  

We willen ook u attenderen aan de volgende richtlijnen:

  1. Heeft u afgelopen 24 uur last van een van deae klachten hieronder dan is het advies om thuis te blijven.
  1. Het is sterk aangeraden om een mondkapje te dragen bij het bewegen door de ruimte (bij het stil zitten hoeft het dan niet).
  2. Leden boven de 70 jaar: helaas moeten wij vermelden dat in verband met de corona crisis het bezoeken van het Lichtpunt op eigen risico is.
  3. Leden en bezoekers dienen ruim op tijd te komen ivm:
De gratis versie van deze site gebruikt cookies om relevante advertenties te tonen. Als u gebruik wilt maken van deze site gaat u daarmee akkoord.

  • Opening Bekijken
Opening Bekijken
  • Maand