Kerkdienst ZDA Het Lichtpunt agenda

Via deze reservering pagina kunt u een plek reserveren bij de kerkdienst van de Zevende-dags Adventisten in Het Lichtpunt, Eindhoven.  De reservering is nodig vanwege de maatregelen omtrent COVID-19.  We moeten garanderen dat er genoeg ruimte voor bezoekers om met voldoende afstand van elkaar te zitten.  Dat kunnen we doen alleen als we weten hoeveel mensen zullen komen.  Geef dus alstublieft goed aan met hoeveel personen u van plan bent om te komen, inclusief kinderen.  

Voorlopig is fysieke dienst georganiseerd elke 2e Sabbat van de maand.  We zullen na de zomer evalueren en opnieuw bekijken of we vaker de fysieke dienst kunnen organiseren.

Annulering kan nu alleen worden gedaan door email te sturen naar ons: support@adventist-eindhoven.nl  

We willen ook u attenderen aan de volgende richtlijnen:

 1. Heeft u afgelopen 24 uur last van een van deae klachten hieronder dan is het advies om thuis te blijven.
  • Hoesten
  • Verkoudheidsklachten
  • Verhoging of koorts
  • Benauwdheid
  • Reuk- en/of smaak verlies
 1. Iedereen bepaalt zelf of ze wel/ niet een mondkapje willen dragen.
 2. Leden boven de 70 jaar: helaas moeten wij vermelden dat in verband met de corona crisis het bezoeken van het Lichtpunt op eigen risico is.
 3. Leden en bezoekers dienen ruim op tijd te komen ivm:
  • De "gezondheidscheck" (=vragen worden gesteld over de gezondheid ivm corona. Vragen zoals hebt u koorts, is een van uw gezinsleden ziek, moet u vaak hoesten etc. Dus voor alle duidelijkheid er wordt GEEN temperatuur meting gedaan)
  • Desinfecteren van de handen.
De gratis versie van deze site gebruikt cookies om relevante advertenties te tonen. Als u gebruik wilt maken van deze site gaat u daarmee akkoord.