Online reserveren plaatsen kerkdiensten PGO

Per 1 juli zijn openbare kerkdiensten onder voorwaarden weer mogelijk en daar zijn wij als gemeente erg blij mee. Conform richtlijnen RIVM kunnen voorlopig 100 personen de kerkdienst bijwonen en moet er vooraf een reservering worden gemaakt.

Daarnaast mogen we ervan uitgaan dat als u of iemand in uw huishouden coronaklachten heeft thuis blijft.

U kunt reserveren vanaf woensdag voor de viering van de aankomende zondag om 09:30 uur.

Reservering aanmaken is eenvoudig en gaat als volgt:

- Klik op de gewenste binnenkomst (dit om drukte bij aankomst te vermijden). In de kolom reserveringen geeft het eerste getal aan het totaal aantal reserveringen die al gemaakt zijn en het tweede getal het maximum aantal reserveringen. Indien het maximum is bereikt kunt u een andere binnenkomst kiezen of uw gezelschap verspreiden over meerdere binnenkomsten of als alle binnenkomsten vol zijn toch voor een volle binnenkomst te kiezen waardoor u een voorlopige reservering maakt die dan op de wachtlijst komt. U krijgt een e-mail als er toch nog plaatsen vrij komen en uw reservering definitief wordt.

- Voor het maken of wijzigen van een reservering dient u eenmalig een gebruikersnaam aan te maken.

- Door in te loggen met gebruikersnaam en wachtwoord kunt u een reservering  aanmaken. U hoeft in de reservering alleen maar het gegeven 'aantal' op te geven en dit is dan het totaal aantal personen die naar de kerkdienst komen. Let wel de personen moeten tot één huishouding behoren. Dit is belangrijk voor het toewijzen van de plaatsen in de kerkzaal, u kunt dan namelijk naast elkaar zitten als dat mogelijk is. 

- Indien van toepassing geef dan ook aan hoeveel kinderen van het opgegeven aantal naar de kinderkerk of peuteroppas gaan. 

- U kunt uw reservering wijzigen of verwijderen en u kunt ook met uw gebruikersnaam een reservering voor iemand anders maken. Wijzig dan wel naam en telefoonnummer behorend bij persoon voor wie u reservering maakt.

- U krijgt een bevestiging van uw reservering via de mail. Niet ontvangen kijk dan in de SPAM box. 

Ondervindt u problemen bij het aanmaken van een reservering dan kunt u een e-mail sturen naar scriba@protgemoudewater.nl of bellen naar de scriba Mevr. Marrie de Groot (0348) 563573.