Online reserveren plaatsen kerkdiensten PGO

M.i.v. zondag 16 mei zijn de wekelijkse kerkdiensten weer beperkt openbaar.

Kijk voor meer informatie bij 'Laatste nieuws' op deze website. 

Openbare kerkdiensten zijn onder voorwaarden mogelijk en daar zijn wij als gemeente erg blij mee. Conform richtlijnen landelijke PKN kunnen voorlopig een beperkt aantal personen de kerkdienst bijwonen en moet er vooraf een reservering worden gemaakt.

Daarnaast gaan we er van uit dat als u of iemand in uw huishouden coronaklachten heeft thuis blijft.

U kunt vanaf woensdag reserveren voor de kerkdienst van de aankomende zondag.

Reservering aanmaken is eenvoudig en gaat als volgt:

- Voor het maken of wijzigen van een reservering dient u eenmalig een gebruikersnaam en wachtwoord aan te maken, wat u vaker voor reserveringen kunt gaan gebruiken.

- Klik op de gewenste binnenkomst (dit om drukte bij aankomst te vermijden). In de kolom reserveringen geeft het eerste getal aan het totaal aantal reserveringen die al gemaakt zijn en het tweede getal het maximum aantal reserveringen. Indien het maximum is bereikt kunt u een andere binnenkomst kiezen of uw gezelschap verspreiden over meerdere binnenkomsten of als alle binnenkomsten vol zijn toch voor een volle binnenkomst te kiezen waardoor u een voorlopige reservering maakt die dan op de wachtlijst komt. U krijgt een e-mail als er toch nog plaatsen vrij komen en uw reservering definitief wordt.

- Door in te loggen met gebruikersnaam en wachtwoord kunt u een reservering  aanmaken. U hoeft in de reservering alleen maar het gegeven 'aantal' in te vullen en dit is dan het totaal aantal personen die naar de kerkdienst komen. Let wel de personen moeten tot één huishouding behoren. Dit is belangrijk voor het toewijzen van de plaatsen in de kerkzaal, u kunt dan namelijk naast elkaar zitten als dat mogelijk is. 

- Indien van toepassing: geef ook aan hoeveel kinderen van het opgegeven aantal naar de kinderkerk of peuteroppas gaan. 

- U kunt uw reservering wijzigen of verwijderen.

- U kunt ook met uw gebruikersnaam een reservering voor iemand anders maken. Wijzig dan wel naam en telefoonnummer behorend bij persoon voor wie u reservering maakt.

- U krijgt altijd een bevestiging van uw reservering of wijziging via de mail. Niet ontvangen: kijk dan in de SPAM box. 

Ondervindt u problemen bij het aanmaken van een reservering dan kunt u een email sturen naar scriba@protgemoudewater.nl  of bellen 0348-410178.