Banenzwemmen en vrijzwemmen

Hoi! 

Wat fijn dat je zin hebt om weer te zwemmen! Je kunt 72 uur van tevoren een reservering maken voor 1 bezoek per dag, met een maximum van 3 bezoeken per week. Door een beperking op de reserveringstijd hopen wij iedereen een gelijke kans te geven om te kunnen zwemmen. 

Hoe nu verder?

- Het gebouw is wél volledig gesloten (toiletbezoek is helaas niet mogelijk).
- Ingang is via de ligweide aan de zijkant (bij het gele hek).
- Fietsen en auto's wel op de daarvoor bestemde plekken parkeren. Wel zo netjes toch?
- Je kunt alléén pinnen (dus écht niet contant!). Uiteraard zorgen wij buiten voor een pinautomaat. 
- 1 bezoek duurt 1 uur en kost €2,50. We hebben een leuke stempelkaartactie. Heb je 5 stempels, dan krijgt je op vertoon van een volle stempelkaart, 1 bezoek gratis.
- Probeer aan het begin van het uur er te zijn, maar uiterlijk 5 minuten voor aanvang van het blok. Zwem je korter dan 1 uur?  Je kunt je gerust gaan. 
- Er staan buiten tenten waar je kleding neer kunt leggen en na het zwemmen kunt aankleden. Vooraf kun je niet omkleden, zorg er dus voor dat je badkleding onder je kleding hebt. 
- We hebben geen 'luie' trap, voorwaarde om te kunnen zwemmen is dat je zelf in en uit het water kunt via de (rechte) trap. Wij kunnen en mogen wegens niet helpen wegens de maatregelen. 
- Tip: draag een badmuts, slippers en wellicht is een badjas handig. 
- Mondkapje: ondanks dat je buiten bent vragen we je een mondkapje te dragen bij betaling en in de tent. Om te kunnen zwemmen moét je door de tent. 

We verheugen ons op jouw bezoek!

Groet,
Team Vondersweijde

Gebruiker Log InNieuwe gebruiker aanmaken


Inloggen als superuser