Zwangerschapscursus

Als liefde leven wordt is de ideale voorbereiding op de geboorte van jullie kind! 

Deze allround cursus bespreekt alle belangrijke thema's van de geboorte tot de kraamtijd en de borstvoeding (wil je graag flesvoeding geven dan krijg je een aangepaste les, laat het ons gerust weten). Naast een heel deel theorie, gaan we ook praktisch aan de slag, met enkele ademhalings- en ontspanningtechnieken maar ook met praktische tips voor na de geboorte. Hoe neem je je kindje vast, hoe steek je hem in bad. 
 
Wil je graag heel veel weten over arbeid en bevalling, dan is misschien een cursus HypnoBirthing interresanter voor jou! (combinaties van beide cursussen zijn mogelijk)
 
Na deze cursus ga je naar huis met alle digitale hand-outs, een zelfgemaakte pijnstillende olie voor tijdens de arbeid en een doosje zelfgemaakte billendoekjes. 
 
 
HypnoBirthing, de ultieme voorbereiding op de bevalling! 
 
In 5 lessen  duiken we in ons lijf en leer je verschillende ontspannings en ademhalingstechnieken maar ook hoe een bevalling in zijn werk gaat. 
 
Deze cursus is heel uitgebreid als het gaat over arbeid en bevalling maar minder over borstvoeding en kraamtijd. Daarom kan je deze cursus combineren aan een goedkoper tarief met een korte infosessie borstvoeding (10 euro ipv 18 euro) of 2 lessen kraamtijd en borstvoeding van de zwangerschapscursus - Als liefde leven wordt (50 euro ipv 80 euro). Lijkt je dit wat, stuur dan een mailtje naar annika@liefleven,be.
 
Na deze cursus ga je naar huis met de digitale versie van het officiele HB handouts, digitale nederlanstalig HypnoBirthing boek, de originele HypnoBirthing MP3’s en pijnstillende golvenolie. Wil je graag de handouts en boek in een mooie papieren versie, dan kan dit voor een meerprijs van 30€. 
 
Borstvoedings essentials,
Is een één uur durende workshop waarin je een krachtig en beknopt overzicht krijgt van alle essentiele informatie over borstvoeding. Heldere en doelgerichte feiten. Ideaal voor een snelle opfrissing zonder overbodige info! 
 
Algemeen:
Prijs per koppel.
Bij inschrijving ga je akkoord met de annulatievoorwaarden