Hulppagina voor De Dikke Ervaring

Welkom bij de online agenda voor De Dikke Ervaring. Voor vragen over deze agenda kunt u contact opnemen met de beheerder.
Legenda
 
 Beschikbare Dikke Ervaring, klik om te registreren
 Volle Dikke Ervaring, klik voor details
 U bent hiervoor geregistreerd of wachtende

Bladeren door de agenda

Om te bladeren in de agenda kunt u klikken op de pijltjes in het kalenderhoofd. De agenda is op verschillende manieren te bekijken, bijvoorbeeld per maand of per dag, door op de corresponderende tabjes te klikken. Een lijst met alle beschikbare plekken in de agenda krijgt u door op de tab “Vrij” te klikken.

Nieuwe boekingen

Nieuwe boekingen kunt u maken door op een beschikbare Dikke Ervaring te klikken. U kunt een boekingen wijzigingen door op er op te klikken in de betreffende Dikke Ervaring. In de tabel hieronder vindt u wie boekingen mag aanmaken en wijzigen. De beheerder bepaalt welke informatie ingevoerd moet worden en wie er wijzigingen mag maken. Als een venster in de weg zit of niet goed zichtbaar is, kunt u het verschuiven door aan de bovenkant te slepen.

Toegangsrechten voor deze agenda

Wie kan een login aanmaken?Wordt elders afgehandeld (De beheerder moet de instelling “Inloggen en registreren op uw eigen site” veranderen bij Toegangsbeheer)
Wie kan de agenda zien?Iedereen die het webadres weet kan het inzien
Wie kan boekingen toevoegen?Iedereen die de agenda kan inzien kan iets toevoegen
Wie kan boekingen wijzigen?Wijzigingen kunnen alleen gemaakt worden door de beheerder of door superusers

Terug