EEN RONDVAART BOEKEN OP DE IESSELGANGER

DEZE SITE IS TIJDELIJK GESLOTEN

Het vaarseizoen van 2021 is  in verband met de voorschriften rondom het Corona virus  nog niet geopend. Op dit moment zijn er geen boekingen mogelijk .

Aan de hand van de ontwikkelingen hieromtrent zal bepaald worden wanneer er weer gevaren kan worden.

Zodra het vaarschema voor het seizoen 2021 is vastgesteld wordt de site weer vrijgegeven. Dit zal waarschijnlijk pas medio mei 2021 het geval zijn. Probeer het tegen die tijd nog eens .

Houd onze berichtgeving in de gaten via Twitter of Facebook onder de naam Iesselganger

Als u een superuser wachtwoord heeft kunt u hier inloggen