Hulppagina voor Schietbaan reserveren login

JE MOET JEZELF EERST REGISTEREN DAN KAN JE RESERVEREN.

Uitleg: Klik op een tijdblok in de agenda wanneer je wilt komen, er komt dan een melding "Reservering toevoegen" Dan moet klikken op inloggen. Als je voor het eerst op dit reserveringssysteem bent klik je op "Nieuwe gebruiker aanmaken" In het veld Nieuwe gebruiker voor account Wilhelm Tell vul je jouw gegevens in en klik je vervolgens op registreren. Nu ben je ingelogd en kom je weer in de agenda klik nogmaals op het gewenste tijdvak om je reservering te doen.

Terug