Hulppagina voor Lenen auto's en elektronica

Doordeweeks kan de sleutel van de bus opgehaald worden bij de Commissaris van de Inventaris. Indien je de bus in het weekend afschrijft is het je eigen verantwoordelijkheid dat je de sleutel voor het weekend in bezit krijgt of van een andere weekend-gebruiker over kan nemen.

 

Legenda
 
 Reservering gemaakt door iemand anders
 Reservering gemaakt door u

Bladeren door de agenda

Om te bladeren in de agenda kunt u klikken op de pijltjes in het kalenderhoofd. U kunt alles in één overzicht laten zien door “Allemaal” te kiezen, met de andere opties bekijkt u ze apart. De agenda is op verschillende manieren te bekijken, bijvoorbeeld per maand of per dag, door op de corresponderende tabjes te klikken. Een lijst met alle beschikbare plekken in de agenda krijgt u door op de tab “Vrij” te klikken.

Nieuwe reserveringen

Nieuwe reserveringen kunt u maken door op een beschikbare plek in agenda te klikken. Door op bestaande reserveringen te klikken ziet u meer details en kunt u wijzigingen aanbrengen. In de tabel hieronder vindt u wie reserveringen mag aanmaken en wijzigen. De beheerder bepaalt welke informatie ingevoerd moet worden en wie er wijzigingen mag maken. Als een venster in de weg zit of niet goed zichtbaar is, kunt u het verschuiven door aan de bovenkant te slepen.

Toegangsrechten voor deze agenda

Wie kan een login aanmaken?Iedereen die het webadres weet kan een login aanmaken.
Wie kan de agenda zien?Iedereen die het webadres weet kan het inzien
Wie kan reserveringen toevoegen?Gebruikers moeten ingelogd zijn om iets te kunnen toevoegen
Wie kan reserveringen wijzigen?Iemand die iets kan toevoegen kan alleen zijn eigen reserveringen wijzigen

Terug