Hulppagina voor BNI Inspiratie Event 14 oktober

Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling op werkdagen van 8:00 tot 16:30 uur op (0)411 67 79 53 of stuur een e-mail naar info@fractions.nl

Legenda

Beschikbare Open dag, klik om te registreren
 Volle Open dag, klik voor details
√U bent hiervoor geregistreerd of wachtende

Bladeren door de agenda

Om te bladeren in de agenda kunt u klikken op de driehoekjes in het kalenderhoofd. Een lijst met alle beschikbare plekken in de agenda krijgt u door op de tab “Vrij” te klikken.

Nieuwe reserveringen

Nieuwe reserveringen kunt u maken door op een beschikbare Open dag te klikken. U kunt een reserveringen wijzigingen door op er op te klikken in de betreffende Open dag. In de tabel hieronder vindt u wie reserveringen mag aanmaken en wijzigen. De beheerder bepaalt welke informatie ingevoerd moet worden en wie er wijzigingen mag maken. Als een venster in de weg zit of niet goed zichtbaar is, kunt u het verschuiven door aan de bovenkant te slepen.

Toegangsrechten voor deze agenda

Wie kan een login aanmaken?Alleen Bezoekers die van tevoren zijn aangemaakt door de beheerder of een superuser kunnen inloggen.
Wie kan de agenda zien?Iedereen die het webadres weet kan het inzien
Wie kan reserveringen toevoegen?Iedereen die de agenda kan inzien kan iets toevoegen
Wie kan reserveringen wijzigen?Wijzigingen kunnen alleen gemaakt worden door de beheerder of door superusers

Terug