Hulppagina voor Amersfoort login

Voor het eerst bij dit registratiesysteem? Registeer je dan eerst als "nieuwe gebruiker". Voor hulp hierbij klik dan hier.
Meer informatie over aanmelden,
deelname aan een workshop, betalen, wachtlijst en annuleren, lees dan de website van de betreffende locatie.
Iedere deelnemer heeft bij voorkeur een eigen account. Het aanmelden van twee personen is met jouw opgave mogelijk.
Heb je andere vragen, stuur dan een e-mail naar dans@dansjevrij.nl.

Terug