Hulppagina voor Stiltecabines

Chocoladefabriek Gouda

Klein Amerika 20

2806 CA Gouda

www.chocoladefabriekgouda.nl

info@samh.nl

Legenda
 
 Reservering stiltecabine gemaakt door iemand anders
 Reservering stiltecabine gemaakt door u

Bladeren door de agenda

Om te bladeren in de agenda kunt u klikken op de driehoekjes in het kalenderhoofd. U kunt alles in één overzicht laten zien door “Allemaal” te kiezen, met de andere opties bekijkt u ze apart. De agenda is op verschillende manieren te bekijken, bijvoorbeeld per maand of per dag, door op de corresponderende tabjes te klikken. Een lijst met alle beschikbare plekken in de agenda krijgt u door op het “Vrij” tabje te klikken.

Nieuwe Reservering stiltecabines

Nieuwe Reservering stiltecabines kunt u maken door op een beschikbare plek in agenda te klikken. Door op bestaande Reservering stiltecabines te klikken ziet u meer details en kunt u wijzigingen aanbrengen. In de tabel hieronder vindt u wie Reservering stiltecabines mag aanmaken en wijzigen. De beheerder bepaalt welke informatie ingevoerd moet worden en wie er wijzigingen mag maken. Als een venster in de weg zit of niet goed zichtbaar is, kunt u het verschuiven door aan de bovenkant te slepen.

Toegangsrechten voor deze agenda

Wie kan een login aanmaken?Iedereen die het webadres weet kan een login aanmaken.
Wie kan de agenda zien?Iedereen die het webadres weet kan het inzien
Wie kan Reservering stiltecabines toevoegen?Bezoekers moeten ingelogd zijn om iets te kunnen toevoegen
Wie kan Reservering stiltecabines wijzigen?Iemand die iets kan toevoegen kan alleen zijn eigen Reservering stiltecabines wijzigen

Terug