Eenvoudig Leven Workshops

Let op: De workshops voor de eerste helft van 2023 zijn al volgeboekt. Vanaf DV september '23 vind je hier de nieuwe agenda met datums tot en met einde van het jaar.

Inspiratie-Workshop "Bak je eigen brood".

Leer in 1 ochtend hoe je voortaan je eigen brood bakt! De workshop wordt in kleine groepen (maximaal 12 deelnemers) gegeven op onze workshopzolder in Bleskensgraaf. Tijdens de workshop laat ik je zien hoe je in vijf stappen en met slechts vijf ingredienten brood bakt. Je hoeft beslist geen keukenprins(es) te zijn; iedereen kan het leren!

Er is alle ruimte om te kijken, voelen, ruiken en natuurlijk ook uitgebreid te proeven. 

Na de leerzame en inspirerende workshop ga je niet met lege handen naar huis. Je krijgt een uitgebreide fotohandleiding mee en natuurlijk ook brood :-).

Ook is er gelegenheid om ingrediënten en materialen aan te schaffen, zodat je thuis direct zelf aan de slag kunt. Je kunt bij ons pinnen.

De prijs van de workshop is € 28,95. Dit bedrag betaal je bij de inschrijving. Na ontvangst van de betaling, krijg je automatische een bevesting in je mailbox. 

De workshop is van 9.30 u. tot 12.00 u. De inloop is vanaf 9.15 uur.

Kom je met je vriendin, buurvrouw, moeder of wie dan ook? Schrijf dan per persoon apart in, anders verdwijnen aanmeldingen en is er geen plek voor je gereserveerd.

Let op: er is geen lift aanwezig.