*

Registratie voor deelname aan onderzoek naar de betrouwbaarheid van een digitale cognitieve test

Welkom. Hartelijk dank voor uw interesse deel te nemen aan dit onderzoek. U kunt zich hier inschrijven voor het onderzoek naar de betrouwbaarheid van een digitale cognitieve test.

Wij vragen u via dit online registratiesysteem twee afspraken te maken. Het is belangrijk dat de tweede afspraak minimaal 1 week (en maximaal 2 weken) na de eerste afspraak is.

In de agenda klikt u op de gewenste dag en tijdstip om een afspraak in te plannen.

Stap 1. Reserveer een dag en tijdstip voor uw eerste afspraak (bezoek 1). Het onderzoek duurt 30 minuten. De agenda staat geblokt voor 45 minuten, in verband met eventuele uitloop.

Stap 2. Vul de gegevens in: voor- en achternaam, geslacht, hoogst genoten opleiding, leeftijd, telefoonnummer en uw e-mailadres.

Stap 3. Reserveer na circa 1 week na uw eerste bezoek een dag en tijdstip voor uw tweede afspraak (bezoek 2). Het onderzoek duurt 15 minuten. De agenda staat geblokt voor 30 minuten voor eventuele uitloop.

Stap 4. Vul ook hier uw gegevens in: voor- en achternaam, geslacht, hoogst genoten opleiding, leeftijd, telefoonnummer en uw e-mailadres.

Stap 5. U ontvangt een bevestiging van uw afspraken per e-mail. Noteer de dagen en tijdstippen van het 1e en 2e bezoek in uw eigen agenda.

Het onderzoek wordt uitgevoerd in het Onderwijscentrum van het UMCG. De route naar het UMCG en het Onderwijscentrum kunt u via deze link vinden. Het Onderwijscentrum bestaat uit verschillende lokalen. Het lokaal van het Onderwijscentrum waar we u ontvangen, vindt u in de bevestigingsmail.

Meer informatie over dit onderzoek kunt u vinden in de folder. Tijdens het eerste bezoek wordt u gevraagd het toestemmingformulier voor deelname aan het onderzoek te ondertekenen.

Mocht u het lastig vinden een afspraak te maken via dit online registratie systeem, dan kunt u ook een afspraak inplannen door ons te bellen (telefoon 06-25650782) of een email te sturen (meetinstrument@umcg.nl)

Alvast bedankt en tot ziens!

De gratis versie van deze site gebruikt cookies om relevante advertenties te tonen. Als u gebruik wilt maken van deze site gaat u daarmee akkoord.