Agenda desired balance

Welkom in de agenda van desired balance. Hier kunt u een afspraak inplannen.  Let op! er zijn 2 versies: een mobiele telefoon versie of een desktopversie. Als u op uw mobiel kijkt, vervolgens op een datum klikt dan ziet u de tijden die reeds bezet zijn! Ziet u 4 tijden in beeld dan is de dag al volgeboekt. (Max 4 behandelingen per dag) Is dit niet het geval dan kunt u een afspraak toevoegen. Daar vindt u een keuzemenu, waar u de gewenste behandeling kunt kiezen. Vindt u dit te onduidelijk, scroll dan naar beneden en druk op "desktop versie"

U krijgt dan een weekoverzicht te zien, waarbij de witte balken de beschikbare tijden zijn! Klik hierop en u kunt vervolgens inboeken door de behandeling in het keuzemenu te kiezen.

Een afspraak kan minimaal 2 dagen voor aanvang worden ingepland, als u eerder wilt langskomen en er is nog ruimte stuur dan een whatsapp of sms naar Désiré van Walree 06-45748186

Bent u verhinderd dan kan de afspraak minimaal 24 uur van tevoren kosteloos worden geannuleerd . Als u op de dag zelf annuleert dan  worden de kosten voor 50% in rekening gebracht.