Binnenbad Vollenhove agenda

Welkom in de reserveringsagenda van Zwembad Vollenhove. 

Wij mogen vanwege de coronamaatregelen helaas maar een beperkt aantal bezoekers in een tijdsblok toelaten. Daarom moet u in deze agenda een reservering maken om zeker te zijn dat u kunt komen zwemmen. 

U kunt een reservering maken door op de openingstijd van uw keuze te klikken. In het blauwe vakje ziet u hoeveel reserveringen er in het betreffende tijdvak al gemaakt zijn en hoeveel reserveringen er in het tijdvak worden toegelaten. Als een tijdvak vol is wordt het vak gearceerd weergegeven. 

Als u op het blauwe vak van uw keuze klikt wordt er een sub-menu geopend. U ziet dan mogelijk de namen van bezoekers die eerder gereserveerd hebben met het aantal personen. U kunt reserveren door op ‘Reservering toevoegen’ te klikken. 

Vul voor de reservering een naam en het aantal personen in. Wilt u niet dat anderen uw naam herkennen, vul dan een zgn. ‘alias’ in (een fictieve/verzonnen naam).

Door op ‘Maak reservering’ te klikken komt u in de lijst met reserveringen. In deze lijst kunt eventueel controleren of de reservering gemaakt is, u ontvangt geen bevestigingsmail.
De reserveringen worden na 14 dagen automatisch verwijderd. 

U kunt helaas geen wijzigingen in uw reservering aanbrengen. Daarvoor moet u Zwembad Vollenhove bellen (0527 241438).

De gratis versie van deze site gebruikt cookies om relevante advertenties te tonen. Als u gebruik wilt maken van deze site gaat u daarmee akkoord.