Wilhelm Tell reserveringssysteem

Je kan als lid nu weer komen schieten, maar alleen onder de volgende voorwaarden van de KNSA ,RIVM en het bestuur.

  1. Je mag alleen komen indien je geen gezondheidsrisico vormt voor de overige leden en bestuur. Bij klachten blijf je thuis of je wordt op de vereniging verzocht naar huis te gaan.
  2. Mondkapje dragen is verplicht bij binnenkomst van de gebouw tot het verlaten van het gebouw. Tijdens het schieten mag deze af.
  3. Je mag alleen komen na hier online te reserveren en dan ook echt alleen binnen dat tijdslot van 20 minuten, daarna moet je de vereniging boven direct verlaten om andere schutters de ruimte te geven.

Beneden of buiten is meer ruimte, daar is de mogelijklheid elkaar te spreken. De vereniging is daar helaas te klein voor en het bestuur / de mensen die de tafeldienst draaien moeten hun werk veilig kunnen doen.

JE MOET JEZELF EERST REGISTEREN DAN KAN JE RESERVEREN.

Uitleg: Klik op een tijdblok in de agenda wanneer je wilt komen, er komt dan een melding "Reservering toevoegen" Dan moet klikken op inloggen. Als je voor het eerst op dit reserveringssysteem bent klik je op "Nieuwe gebruiker aanmaken" In het veld Nieuwe gebruiker voor account Wilhelm Tell vul je jouw gegevens in en klik je vervolgens op registreren. Nu ben je ingelogd en kom je weer in de agenda klik nogmaals op het gewenste tijdvak om je reservering te doen.