Welkom op de website van de Voiceworks Academy!

Het delen van kennis is een belangrijk onderdeel voor een langdurige en succesvolle samenwerking. Wij investeren graag in de samenwerking met onze partners en hebben daarom ons interne 'trainingsinstituut', de Voiceworks Academy opgezet.

Met de Voiceworks Academy willen wij u het volgende bieden:   

  • Trainingen over de Voiceworks propositie en het productportfolio zodat u snel kunt starten met uw sales om de diensten en producten succesvol en professioneel neer te zetten. 
  • Trainingen over de Operator(Online) omgeving. Operator Online is onze intelligente web-tool waarin u alle diensten van Voiceworks eenvoudig zelf beheert.
  • Trainingen over de portal om uw billing en ordering zelfstandig door te kunnen voeren.
  • Tijdens de Voiceworks Academy trainingen bieden wij u 1e- en 2e-lijns supportkennis zodat u uw klanten zelfstandig en professioneel kunt bedienen.
  • Workshops over nieuwe diensten en producten
  • De mobiele trainingen zijn uitsluitend bedoeld voor mobiele partners.

Wilt u meer kennis verkrijgen over de producten en diensten van Voiceworks? Klik dan op de trainingen en workshops in de onderstaande agenda. U kunt zich daar ook direct aanmelden!

Het kan voorkomen dat u na aanmelding, niet naar de training kunt komen. Wij ontvangen dan graag ruim van te voren een afmelding. Een eventuele afmelding kunt u doen door uw deelname te verwijderen uit de agenda, een mail te sturen naar: academy@voiceworks.nl of door te bellen naar de receptie van Voiceworks: 036-7606600.

Indien u tijdig afmeldt (48 uur of langer van te voren), dan rekenen wij geen kosten. Voor afmeldingen binnen 48 uur van de training, rekenen wij € 50,00 euro. Voor afmeldingen binnen 24 uur of bij no-show rekenen wij € 100,00.

Vul a.u.b. bij het kopje e-mailadres, het e-mailadres van de deelnemer in indien u niet zelf de deelnemer bent.