Welkom bij de Enreach Academy!

Het delen van kennis is een belangrijk onderdeel voor een langdurige en succesvolle samenwerking. Hier investeren wij graag in met ons eductieprogramma, de Enreach Academy. 

Met de Enreach Academy bieden wij:   

  • Trainingen over de Enreach propositie en het productportfolio om snel van start te kunnen met sales-activiteiten. De basis om het portfolio succesvol en professioneel te positioneren. 
  • Trainingen over onze webtool Operator Online. 
  • Trainingen over de portal om billing en ordering zelfstandig door te kunnen voeren.
  • Tijdens de Enreach Academy trainingen bieden wij 1e- en 2e-lijns supportkennis zodat je als partner klanten zelfstandig en professioneel kunt bedienen.
  • Workshops over nieuwe diensten en producten
  • De mobiele trainingen zijn uitsluitend bedoeld voor mobiele partners.

Meer informatie? Klik dan op de training in de agenda. Je kunt je daar ook direct aanmelden.

Het kan voorkomen dat u na aanmelding, niet naar de training kunt komen. Wij ontvangen dan graag ruim van te voren een afmelding. Een eventuele afmelding kunt u doen door uw deelname te verwijderen uit de agenda, een mail te sturen naar: reception@enreach.nl of door te bellen naar de receptie van Enreach: 036-7606600.

Indien u tijdig afmeldt (48 uur of langer van te voren), dan rekenen wij geen kosten. Voor afmeldingen binnen 48 uur van de training, rekenen wij € 50,00 euro. Voor afmeldingen binnen 24 uur of bij no-show rekenen wij € 100,00.

Vul a.u.b. bij het kopje e-mailadres, het e-mailadres van de deelnemer in indien u niet zelf de deelnemer bent.