Plan zelf je testafspraak in

Welkom op het online reserveringsysteeem voor de testservice. Onze dienst is kosteloos en anoniem. Jouw e-mail adres wordt na de reservering verwijderd uit ons systeem. Mail naar info@vnn.nl als je problemen ervaart bij het maken van een afspraak of bel 088-2343434 en vraag naar de afdeling preventie.

Instructie:

Selecteer een tijdstip tussen 12:00 en 15:00 uur op de donderdagmiddag door op een plusje te drukken. Niet alle beschikbare tijdstippen worden weergegeven. Staat jouw voorkeurstijd er niet tussen? Voer dan onderin een andere 'vanaf tijd' in. Je kunt hier tevens voor een toekomstige week kiezen wanneer de huidige week vol zit of niet in jouw agenda past. 

Voorwaarden voor het testen:

Bij de testservice testen we uitsluitend drugs voor consumenten. Dus niet voor dealers, ouders, familie of politie. Je blijft anoniem; we noteren uitsluitend gegevens over middelen, niet over personen.

Wat zijn de verdere voorwaarden voor het testen:
• max. 1 drugsmonster per keer
• maximum 1 gram poeder en 10 ml vloeistoffen
• geen grondstoffen die gebruikt kunnen worden voor productie van drugs

Soms krijg je de uitslag direct, meestal de uitslag een week later op de vrijdag.
Aan de testuitslag kun je geen rechten ontlenen. De tester, de VNN locatie en het laboratorium kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor de gevolgen van het gebruik van welke drugs dan ook.

Voor meer info zie onze website, klik hier

Testservice VNN Groningen
Leonard Springerlaan 27
9727 KB Groningen

Keuze: