Susan Marletta Hart

Je bent op de aanmeldpagina van Susan Marletta Hart. Hier kun je zelfstandig een gesprek inplannen met Susan. Je zult haar persoonlijk spreken in een Zoom-gesprek. Als je geen Zoom hebt en niet weet hoe dit te installeren, kan het consult eventueel ook telefonisch of per whatsapp plaatsvinden.

Wat te doen?

1. Kies hieronder een datum en een tijd en vul in het oplichtende vierkant de gevraagde gegevens in. 

2. Klik daarna op bevestigen en ga naar de betaalmogelijkheid. Kies je wijze van betalen. Je wordt vervolgens automatisch door het betaalmenu geleid. 

Ga door via je bankapp of andere manier van betalen. Volg de desbetreffende stappen.

3. Daarna staat onze afspraak! Je krijgt een schrijftelijke bevestiging van onze afspraak in je mailadres. Kort voor het afgesproken tijdstip krijg je een uitnodiging voor de zoom call in je mailbox.  Heb je deze niet ontvangen? Check altijd ook even je Spam box !

Een consult duurt 45 minuten en verloopt via beeldzoomen. Lekker gemakkelijk vanuit thuis en toch dichtbij! 

NIET GOED? GELD TERUGGARANTIE !

Maak je geen zorgen, als je ontevreden bent, krijg je altijd je investering teruggestort.

 

Wil of kan je niet vooraf betalen?

Dan kun je eventueel ook handmatig een afspraak inplannen. Stuur een mail met je vraag om een consult met voorkeursdatum en tijd, beschikbaar in de kalender. 

Let op! De handmatige verwerking kost iets meer tijd. Het kan voorkomen dat je voorkeursdatum en -tijd inmiddels bezet is. Je krijgt dan een ander passend voorstel. 

Tot ziens!