Reservering Studiezaal

Het CBG heeft plekken beschikbaar in de studiezaal van het Nationaal Archief om originelen uit de CBG-collectie te raadplegen. Op deze pagina kan je een plek reserveren, minimaal twee werkdagen vantevoren. Stukken uit de collectie van het Nationaal Archief kun je niet via deze weg aanvragen.

Stukken aanvragen
Bij je reservering geef je ook aan welke stukken je wilt inzien op de gereserveerde dag. Neem hiervoor informatie over uit de CBG-catalogus en vermeld bij elk stuk in elk geval de registratiecode en de titel die in de catalogus staan genoemd. Via het aanvraagformulier kun je maximaal 10 stukken aanvragen. Mocht dat niet voldoende zijn, stuur dan een mail naar collectie@cbg.nl
Je ontvangt een bevestigingsmail van je reservering. De aangevraagde stukken liggen op de gereserveerde dag ter inzage in de studiezaal van het Nationaal Archief. De openingstijden daarvan zijn: dinsdag t/m vrijdag, van 10.00 tot 17.00 uur.
Er kunnen geen reserveringen worden geboekt via collectie@cbg.nl. Wel kun je via deze mail contact met ons opnemen om opmerkingen te maken of vragen te stellen over reserveringen. Dat kan ook via onze servicedesk: 070-3150530.

Meer informatie
CBG collectie raadplegen
Plan je bezoek aan de studiezaal