Reserveren Fitnesstraining

Welkom bij het online reserveringssyteem van Sportcentre de Dieze.

Reserveren voor een fitnesstraining is noodzakelijk. Iedere sporter kan een tijdsvak kiezen waarin je 1,5 uur de tijd hebt om te sporten/bewegen. Je kunt tot een week vooruit reserveren en dit mag tot maximaal 3x per week. Zodra je de eerste training van deze 3 reserveringen hebt gevolgd kun je weer een nieuwe reservering maken. Heb je 3 reservering staan en wil je nog meer komen sporten? Is er plek op de dag zelf dan ben je welkom (reserveer dan via onze balie)! Bij de eerste keer reserveren is het nodig een account aan te maken.

Een overzicht van de gereserveerde fitnesstrainingen vind je terug in jouw ‘agenda’. Hier kan je jouw reserveringen wijzigen. Indien het je onverwacht niet lukt om naar een door jou gereserveerde les te komen, dan kan je deze via jouw ‘agenda’ annuleren. 

Ben je nog geen lid en wil je een keer een proefles volgen? Dat kan! Klik op het tijdsvak naar keuze, vul je gegevens in, betaal online en je aanmelding is gereed. Meld je voorafgaand aan de fitnesstraining bij de balie.

Op onze website vind je een uitgebreide uitleg over het reserveren en annuleren van de fitnesstrainingen ( Klik hier )

Ook aanmelden voor een groepsles of Hot Yoga les? Klik hier.

Heb je gezondheidsklachten en/of beperkingen m.b.t. sport en bewegen, dan bestaat hiervoor de mogelijkheid om voor een optimaal advies te beginnen bij de fysiotherapeut. Van daaruit kan je een start maken bij Sportcentre de Dieze. Is dit van toepassing maak dan eerst een afspraak bij Fysio de Dieze via 073-2048364 of info@fysiodedieze.nl

Heb je nog een vraag? Laat het ons weten. We zijn ook telefonisch (0736892720), per WhatsApp (0629778057) of per e-mail (receptie@sportcentre.nl) te bereiken.