Lesrooster

Welkom bij het lesrooster van Sportcentre de Dieze. Een mooi overzicht van al onze groepslessen. Op dit moment bieden we LIVE online lessen via onze Facebook pagina (blauw) en Small Group (maximaal 8 personen; 2 groepjes van 4) buitentrainingen (groen).

Een online les wordt LIVE uitgezonden via onze Facebook pagina en is gratis. 

Reserveren voor een Small Group buitentraining is noodzakelijk. Klik op de les naar keuze, vul je gegevens in, kies voor 'Small Group Outdoor’, betaal online (€ 8,50) en je aanmelding is gereed. 

Je kunt tot een week vooruit reserveren en er mogen maximaal 3 (toekomstige) reserveringen staan. Zodra je de eerste les van deze 3 reserveringen hebt gevolgd kun je weer een nieuwe reservering maken. Heb je 3 reserveringen staan en wil je nog meer komen sporten? Is er plek op de dag zelf dan ben je welkom (reserveer dan via onze balie)! Bij de eerste keer reserveren is het nodig een account aan te maken.

Een overzicht van de gereserveerde lessen vind je terug in jouw account bij ‘agenda’. Hier kan je jouw reserveringen wijzigen. Indien het je onverwacht niet lukt om naar een door jou gereserveerde les te komen, dan kan je deze via jouw ‘agenda’ annuleren. Dit kan tot 2 uur voorafgaand aan de betreffende les. De eerste persoon van de wachtlijst komt dan automatisch op de deelnamelijst; deze persoon ontvangt daar ook een mailtje over! 

Bij annulering van een Small Group buitentraining volgt geen teruggave van de betaalde kosten. Neem contact op met de balie en we plannen in overleg een nieuwe training. 

Kom je er niet uit? Heb je nog een vraag? Laat het ons weten. We zijn ook telefonisch (0736892720), per WhatsApp (0629778057) of per e-mail (receptie@sportcentre.nl) te bereiken.