Lesrooster

Welkom bij het lesrooster van Sportcentre de Dieze. Een mooi overzicht van al onze groepslessen (groen) én Hot Yoga lessen (rood).

Ben je lid van Sportcentre de Dieze? Dan hoef je je niet aan te melden voor een groepsles en mag je gewoon binnen lopen.

Ben je nog geen lid en wil je een keer een proefles volgen? Dat kan! Klik op de les naar keuze, vul je gegevens in, betaal online en je aanmelding is gereed.

In de Hot Yoga studio werken we met kleine groepen. Maximaal 15 personen worden toegelaten in de les. Reserveren voor een les kan aan de balie van Sportcentre de Dieze (telefonisch, per mail of via Whatsapp) of via het lesrooster hieronder. Klik op de Hot Yoga les naar keuze, vul je gegevens in, betaal online (indien je geen Hot Yoga abonnement hebt) en je reservering is gereed.

Indien het je onverwacht niet lukt om te komen naar een door jou gereserveerde les, verzoeken wij je zo spoedig mogelijk deze telefonisch (0736897220), per WhatsApp (0629778057) of per e-mail (receptie@sportcentre.nl) te annuleren.