Lesrooster

Welkom bij het lesrooster van Sportcentre de Dieze. Een mooi overzicht van al onze groepslessen (groen) én Hot Yoga lessen (rood).

Reserveren voor een groepsles of Hot Yoga les is noodzakelijk. Je kunt tot een week vooruit reserveren en dit mag tot maximaal 3x per week. Zodra je de eerste les van deze 3 reserveringen hebt gevolgd kun je weer een nieuwe reservering maken. Heb je 3 reservering staan en wil je nog meer komen sporten? Is er plek op de dag zelf dan ben je welkom (reserveer dan via onze balie)! Bij de eerste keer reserveren is het nodig een account aan te maken.

Een overzicht van de gereserveerde lessen vind je terug in jouw account bij ‘agenda’. Hier kan je jouw reserveringen wijzigen. Indien het je onverwacht niet lukt om naar een door jou gereserveerde les te komen, dan kan je deze via jouw ‘agenda’ annuleren. Dit geeft andere sporters de mogelijkheid om zich aan te melden (of personen op de wachtlijst komen automatisch op de deelnamelijst).

Op onze website vind je een uitgebreide uitleg over het reserveren en annuleren van de lessen ( Klik hier ).

Ook aanmelden voor een fitnesstraining? Klik hier.

Ben je nog geen lid en wil je een keer een proefles volgen? Dat kan! Klik op de les naar keuze, vul je gegevens in, betaal online en je aanmelding is gereed. Meld je voorafgaand aan de groepsles bij de balie.

Heb je gezondheidsklachten en/of beperkingen m.b.t. sport en bewegen, dan bestaat hiervoor de mogelijkheid om voor een optimaal advies te beginnen bij de fysiotherapeut. Van daaruit kan je een start maken bij Sportcentre de Dieze. Is dit van toepassing maak dan eerst een afspraak bij Fysio de Dieze via 073-2048364 of info@fysiodedieze.nl.

Kom je er niet uit? Heb je nog een vraag? Laat het ons weten. We zijn ook telefonisch (0736892720), per WhatsApp (0629778057) of per e-mail (receptie@sportcentre.nl) te bereiken.