Reserveer bij Sportcafé Alkmaar

In verband met het coronavirus (COVID-19) is het verplicht om te reserveren bij Sportcafé Alkmaar. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM en de overheid. 

Reserveren kan eenvoudig online per tweetal via de onderstaande agenda voor één van de rondes. Tussen de rondes door wordt alles grondig gereinigd.

Ronde 1
19:00 uur tot 20:30 uur
1,5 uur voor € 15,-
20% korting op de tafelhuur

Ronde 2
21:00 uur tot 23:00 uur
2 uur voor € 20,- 
20% korting op de tafelhuur

Ronde 3
23:30 uur tot 02:00 uur
2,5 uur voor € 20,- 
36% korting op de tafelhuur

Het reserveringsbedrag geldt voor poolen, biljarten en snookeren als tafelhuur. Voor de darters is het reserveringsbedrag een aanbetaling voor de consumpties. Consumpties zijn per persoon verplicht.

Bij een reservering van twee achtereenvolgende rondes krijg je er gratis een half uur extra tijd bij. Per ronde zijn er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Er zijn max. 1 biljartafel, max. 2 snookertafels, max. 4 dartboarden en/of max. 15 pooltafels beschikbaar*. Bij aankomst zal ons personeel een dartbaan, pooltafel, snookertafel of zitplek naar beschikbaarheid toewijzen.

Reserveer dus snel, want vol = vol. De reservering is definitief zodra deze via iDeal is voldaan. Na je reservering ontvang je per e-mail een bevestiging. Consumpties dienen aan de bar te worden voldaan. Na je reservering ontvang je per e-mail een bevestiging.

Heb je vragen of kom je ergens niet uit? Bel naar 06 - 131 34 173  of stuur een e-mail naar sportcafealkmaar@gmail.com.

*indien voldoende afstand van 1,5 meter kan worden gegarandeerd. Wij mogen alleen gasten ontvangen zonder (verkoudheids)klachten. Bij binnenkomst zullen wij daarom enkele (controle)vragen stellen.

De gratis versie van deze site gebruikt cookies om relevante advertenties te tonen. Als u gebruik wilt maken van deze site gaat u daarmee akkoord.