Reserveren tijdslot bezoek Sinterklaashuis Bergen 2021

Op vrijdag 12 november 2021 zijn aangescherpte coronamaatregelen afgekondigd die vooral bedoeld zijn om coronabesmettingen terug te dringen en verdere overbelasting van de zorg te voorkomen.

Deze strengere maatregelen hebben ook gevolgen voor het Sinterklaashuis. Zo mogen wij maximaal 75% van de capaciteit benutten en moeten we zorgen voor voldoende doorstroming van de bezoekers in het Sinterklaashuis. 

De enige manier waarop wij dit op zo'n korte termijn goed kunnen reguleren, is door met tijdslots te gaan werken.

Elke tien minuten worden maximaal twaalf bezoekers toegelaten. Je hebt daarna ongeveer anderhalf uur om het Sinterklaashuis te bekijken.

In onderstaande agenda kan je een tijdslot reserveren. Je kan tot drie dagen vooruit boeken. 

 1. klik in de kalender op de datum waarop je wil komen;
  Je kan 'maar' tot drie dagen vooruit reserveren!
 2. onder de kalender krijg je de tijdslots te zien. 
 3. klik op het tijdslot dat je wil reserveren;
  Rechts in de regel staat hoeveel reserveringen er al voor dit tijdslot zijn gemaakt. Als dat er twee of meer zijn kan je niet meer voor dat tijdslot reserveren!
 4. in het volgende scherm zie je het tijdslot dat je gekozen hebt.
  In het blauwe vierkantje staat hoeveel reserveringen er al voor dit tijdslot zijn gemaakt.
 5. Klik op '+ Reservering toevoegen'
 6. vul de gevraagde gegevens in en verstuur je aanvraag.

Je krijgt een bevestiging in je email van jouw reservering. (Deze is afkomstig van geen-antwoord@supersaas.nl, de software die we hiervoor gebruiken, en dus niet van ons eigen mailadres!).

Zonder tegenbericht ben je welkom op het door jou gekozen tijdstip. 

Voorkom teleurstelling en zorg dat je op tijd bent!
Houd er bijvoorbeeld rekening mee dat je niet altijd heel snel een parkeerplaats (in de buurt) hebt. Als je te laat bent kunnen we niet garanderen dat je alsnog naar binnen kan!

Twee uur voor jouw reservering krijg je nog een herinnering in je mailbox.

Het gaat dit jaar dan misschien iets minder 'vanzelf', maar wij rekenen op jullie begrip en medewerking en gaan er van uit dat we er op deze manier met elkaar een ontzettend mooi feest van kunnen maken.

Wij zijn in ieder geval blij dat we dit jaar weer kunnen doen waar we goed in zijn en zien er enorm naar uit om jullie weer een fantastische Sinterklaashuis-beleving te bieden! 

Hopelijk tot snel in het Sinterklaashuis aan de Oorsprongweg in Schoorl!

De gratis versie van deze site gebruikt cookies om relevante advertenties te tonen. Als u gebruik wilt maken van deze site gaat u daarmee akkoord.