Van der Schilden Lingerie Alphen a/d Rijn

Wat fijn dat je een afspraak bij ons wilt maken, we zijn blij je weer in de winkel te mogen adviseren! Via dit online reserveringssysteem plan je eenvoudig zelf je afspraak in voor onze winkel in Alphen. Ook als je gewoon even wil komen kijken naar de nieuwe collectie ben je van harte welkom. Reserveer een tijdsslot en de deur staat voor je open!

Een afspraak plannen is simpel. Selecteer het gewenste tijdvak en laat je gegevens achter. In het veld omschrijving kun je, als je dat wil, alvast aangeven waar je naar op zoek bent. Je kunt kiezen voor een afspraak van een half uur of een uur. Denk je meer tijd nodig te hebben? Plan dan aansluitend nog een afspraak in.  met ingang van 16 maart mogen op basis van onze winkeloppervlakte 4 klanten tegelijk in de winkel ontvangen. Zijn alle paskamers op het door jou gewenste moment al gereserveerd? Neem dan telefonisch contact op met de winkel om de mogelijkheden te bespreken. 

Uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch een afspraak te maken. Bel daarvoor tijdens openingstijden naar onze winkel in Alphen, 0172 - 47 30 14. Ook mammacare-afspraken, voor het aanmeten van borstprotheses en protheselingerie, plannen wij graag telefonisch in. 

Het spreekt voor zich dat wij alle eerder geldende veiligheidsmaatregelen in acht nemen en gaan ervan uit dat onze klanten dit ook doen. Mocht je gezondheidsklachten hebben, vragen we je om je afspraak te annuleren en een nieuwe afspraak in te plannen. 

Bedankt voor je reservering en graag tot ziens! 

Team Van der Schilden Lingerie Alphen a/d Rijn