Inplannen online afspraak

Wat leuk dat je interesse hebt in KynoKracht! Ik ontmoet je graag online om eens kennis te maken en samen te bespreken hoe ik je kan begeleiden.

Op deze pagina boek je zelf een 30 minuten gesprek door in onderstaande agenda één van de openstaande tijdslots te kiezen en de gevraagde gegevens in te vullen. Klik vervolgens op 'Maak afspraak' om de afspraak vast te leggen. Je ontvangt dan een automatisch gegenereerde bevestiging per mail.

We ontmoeten elkaar op het door jou gekozen tijdstip online via een Zoom meeting.

Is dit je eerste kennismaking met KynoKracht? Dan is er in het gesprek ruimte voor je vragen over mijn programma's en kunnen we natuurlijk ook even stilstaan bij jouw persoonlijke situatie en het doel dat jij met jouw hond (en gezin) voor ogen hebt. Vervolgens bespreken we of ik je kan begeleiden en welk programma dan het beste bij jouw wensen past.

Volg je al een online programma bij KynoKracht? Dan kijk ik er natuurlijk naar uit om je te ontmoeten! In dit gesprek bespreken we jouw voortgang op de online academie. Zijn er zaken waar je vragen over hebt of waar je tegenaan loopt? Stel ze dan in dit gesprek. Daarnaast is er natuurlijk ook de mogelijkheid om te bespreken of je extra begeleiding nodig hebt en wat dan de beste oplossing voor jouw situatie is.

Boek nu je afspraak door een tijdstip te kiezen. Mocht geen van de aangeboden tijdsblokken jou passen, neem dan gerust even contact met me op via info@kynokracht.nl, zodat we in overleg een afspraak kunnen plannen op een ander tijdstip. 

Tot binnenkort!

 

Lotje